Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

23LBJ
Контакти:

Re: 9/11

Мнениеот 23LBJ » 19 май 2022 16:51

ReBorn1982 написа:
Става ясно, че американските шифровачи са разшифровали японските шифри. Освен това е бил подслушван и японският посланик.

Не ми скачай от тема в тема, щото и тук си пишеш наизуст. Японците ползват няколко кода, американците разбиват един от тях. Темата е дълга, но не ми се влиза и тук в подробни обяснения. Като цяло, няма никъде данни да са знаели. Ако имаше, щеше да излезе наяве, както излезе за Тонкинския залив.

Брато, кво ми разтягаш локуми ? Знаели ли са, че ще бъдат нападнати ? Знаели са...
Има предостатъчно документи по този въпрос и нещата са точно така както съм ги описал. Много интересно, как радарите не са засекли самолетите. (иронична емотиконка)
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Groucho » 19 май 2022 16:57

ReBorn1982 написа:Различни видове документи (паспорти, снимки и т.сан.) са намирани при различни самолетни катастрофи, така че не е нещо невероятно.

Начи... Казах, че и според мен няма доказателства да са си взривили сами Кулите.
Но смятам, че е възможно да се направи.
Ти мислиш, че не е възможно да се направи, защото някой ще чуе или види подготовката - ок, твое мнение.
Дори да не са си взривили сами сградите, още по-възможно е да са знаели за атаката и да са оставили самолетите да бъдат отвлечени и да стигнат целта си.
Тия неща на обикновените хора никога няма да станат известни.
Както и с Ковида - дали е лабораторно създаден и пуснат нарочно да поразява или изпуснат по невнимание.
Просто масата народ никога няма да научи истината за някои събития.
Ще се обсъждат всякакви теории до някое време, после ще минат 50-100 години и ще бъдат забравени и събитията, и теориите.

https://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=5 ... 5#p7500084

Плюс това тук сме писали абсолютно същото преди 5 години и двамата, така че е досадно да повтаряме като латерниИзображение

Но операциите/войните под фалшив предлог нито са почнали през 2001-а година, нито ще свършат през 2101-а година.

Примерно:

През 1953 г. американците и британците оркестрират операция Аякс, използвайки операции под фалшив флаг и пропаганда срещу демократично избрания водач на Иран Мохамед Мосадек. Информация относно подкрепения от ЦРУ държавен преврат е декласифицирана и в по-голямата си част е достъпна от архивите на ЦРУ. [1]

През 1954 г. Израел организира бомбени атентати в Кайро срещу американски и британски цели, за да създаде неприятности между Египет и Запада. [2] Операцията, наречена по-късно афера Лавон, струва на израелския министър на отбраната Пинхас Лавон поста му. Израел признава отговорността за операцията (известна там като „Нещастната афера“) през 2005 година. [3]

През 1962 г. американското министерство на отбраната планира[4] операция Нортуудс за създаване на претекст за нападение срещу Куба, включваща отвличане на пътнически самолет, потопяването на американски кораб, изгаряне на реколтата и обвиняването за това на кубинците. Планът е изработен от шефовете на генералния щаб, отрязан от президент Джон Ф. Кенеди и „осветен“ посредством Закона за свобода на информацията от Джеймс Бамфърд[4].

Русия, Китай, Япония на Изток вероятно също имат такива мизерии в актива си.

23LBJ
Контакти:

!

Мнениеот 23LBJ » 19 май 2022 17:19

На ви демокрация, банани и тоблерони...
https://www.youtube.com/watch?v=BiaJA5S1a5o
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 19 май 2022 18:08

россия и сърбия са замесени също в атентатите от 11.9. Вижте в Белград има клипове как празнуват след атаките смъртта на невинни хора, тия изроди...
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 19 май 2022 18:13

Половината (11 млн.) от последователите на Байдън в туитър са фалшиви :D Тръмп би казал и половината му гласоподаватели
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 май 2022 18:29

23LBJ написа:Брато, кво ми разтягаш локуми ? Знаели ли са, че ще бъдат нападнати ? Знаели са...
Има предостатъчно документи по този въпрос и нещата са точно така както съм ги описал. Много интересно, как радарите не са засекли самолетите. (иронична емотиконка)

Я ги дай тия документи.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 19 май 2022 18:31

ReBorn1982 написа:
23LBJ написа:Брато, кво ми разтягаш локуми ? Знаели ли са, че ще бъдат нападнати ? Знаели са...

Я ги дай тия документи.

И записа на Дълес да метне :D
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 19 май 2022 18:33

ReBorn1982 написа:

Я ги дай тия документи.

Сега или след малко ? Да отскоча до Вашингтон ?

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 май 2022 18:35

Groucho написа:Но операциите/войните под фалшив предлог нито са почнали през 2001-а година, нито ....

Това е ясно, за САЩ специално има 2 такива доказани случая, но конкретно за 2001-а няма никакви сериозни данни или доводи.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 май 2022 18:36

Capitana_Puyol написа:россия и сърбия са замесени също в атентатите от 11.9. Вижте в Белград има клипове как празнуват след атаките смъртта на невинни хора, тия изроди...

Ми ще празнуват, 2 години по-рано американският агресор им сипеше бомби по главите.

Върни се в “Свободна зона”