Blue_Girl написа:На загубите, на Барса и Реал М.
Ти гледай, ние после да не се усмихваме на загубите на Валенсия.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:На загубите, на Барса и Реал М.
Blue_Girl написа:megan fox написа:Днес се прибрах след 10 дневна почивка с приятелката ми, беше просто страхотно.
[offtopic]Само ако знаех защо почнаха да ми се прокрадват мисли за брак...[/offtopic]
Къде бяхте на почивка?
megan fox написа:Blue_Girl написа:megan fox написа:Днес се прибрах след 10 дневна почивка с приятелката ми, беше просто страхотно.
[offtopic]Само ако знаех защо почнаха да ми се прокрадват мисли за брак...[/offtopic]
Къде бяхте на почивка?
Благоевградско. В полите на Рила и Пирин има селце - Осеново - имаме къща там. Та основно там бяхме, но ходихме и в Благоевград - там имам много роднини (не знам дали съм казвал във форума, че имам 1/4 македонска кръв) + 2 вечери спахме в Рилският манастир.
Madridist написа:Blue_Girl написа:На загубите, на Барса и Реал М.
Ти гледай, ние после да не се усмихваме на загубите на Валенсия.
megan fox написа:Nightfate написа:megan fox написа:Днес се прибрах след 10 дневна почивка с приятелката ми, беше просто страхотно.
Хиена аз се чудя къде се дяна тия дни ..![]()
П.П това е мнение номер 1000 горд съм от себе си !
Споко, жив съм все още, няма да се отървете толкова лесно от мен, ама ако продължавам да съм толкова влюбен все по-рядко ще се вясвам във форума...
Pro-European написа:megan fox написа:Споко, жив съм все още, няма да се отървете толкова лесно от мен, ама ако продължавам да съм толкова влюбен все по-рядко ще се вясвам във форума...
добре де, това софиянката ли е?
как върви тая любов от разстояние?
ама наистина ти пожелавам да си все така влюбен и щастлив!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:ЦСКА победи!!
Blue_Girl написа:Red_Girl написа:ЦСКА победи!!
Еми, честито!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта