pomiqrat написа:Масова психоза, издрънкаче. Би трябвало да си запознат с психичните проблеми.
Горното ти мнение го доказва. Пак си дал всичко от себе си.
Помияр, ако искахме да разберем, що е това чудо "етнос", щяхме да ти дадем думата.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pomiqrat написа:Масова психоза, издрънкаче. Би трябвало да си запознат с психичните проблеми.
Горното ти мнение го доказва. Пак си дал всичко от себе си.
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!
ReBorn1982 написа:Британската група Колдплей пък щяла да намаля С СО2 емисиите си с 50% на световното си турне ........ и една от мерките било почитателите им по време на концерта да въртят някакви педали и да скачат по някакви платформи (като хамстери) и така щели да генерират електричество за апаратурата на концерта .....
ReBorn1982 написа:Ти наясно ли си какво количество експлозиви са нужни, за да свалиш такъв мастодонт ?? Наясно ли си, че е невъзможно незабелязано да ги вкараш и поставиш, щото 24/7 там има много хора - и в сградата, и в района ??!
ReBorn1982 написа:Граучо, ми нали щеше да има свидетели как избухва ван при СТЦ, ако беше такъв случаят .... никой не е видял такова нещо, а е имало фул хора.
ReBorn1982 написа:Ами и специалисти да са, не са невидими. Подчертавам, това е долен Манхатън, сърцето на Ню Йорк, там 24/7 е фул с народ и камери. НЕма начин просто такава операция да остане невидима.
paceto написа:Аз единствено се съмнявам за самолета паднал в Пенсилвания и под съмнения имам предвид, че е бил свален от въздушната отбрана. Имам съмнения понеже почти никакви части не бяха открито от самолета, а мястото на катастрофата приличаше все едно е паднал малък едномоторен самолет, а не голям пътнически лайнер.
Съмненията са ми заради издадената заповед на Буш да се сваля всичко, което лети и не отговаря на обажданията, а този самолет пада последен. После замаскирват нещата как хората в самолета са вземали нещата в своите ръце и са превзели самолета и заради това се е разбил, защото ако беше станало ясно, че е свален може би щеше да има огромно недоволство въпреки ситуацията в целият ден.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта