Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот paceto » 13 май 2022 01:24

По работа пътувам, а иначе за почивка ходя в по "белите" страни - Хаваи, Бахамите, Вирджински острови, Островите Търкс и Кайкос, Мексико предимно, че е по-близко и кухнята ми харесва и музиката им. Напомня ми на нашата кухня и традиции, а и имат богата история с доста забележителности от маите.

Ей тук като отидеш и забравяш за останалият свят буквално, а и за всякакви проблеми. Този целият архипелаг е просто разкошен както и да го погледнеш що се отнася само и единствено за почивка, а не да цъкаш и из забележителности.
https://www.youtube.com/watch?v=tGyosOcayPk

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 май 2022 01:47

ReBorn1982 написа:
paceto написа:Навсякъде по света има такива улици.
Поразходи се малко в романтичният град Париж извън туристическите дестинации. :)

Ами в България няма .... в Сърбия също ... и т.н.

Париж, уви, като цяла западна Европа, се напълни с черни и араби, и заприличва постепенно на кочина. Тук спор няма. Западна Европа загива като цивилизационно място. Някога беше прекрасно място, но пълненето с диваци дава своите резултати ....

Бялата раса е на изчезване, напълниха Европа с всякакви цигани. Разбирам защо политиците правят много от гадостите, които правят, но не разбирам защо тръгнаха да заличават собствената си раса.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 май 2022 10:52

paceto написа:По работа пътувам, а иначе за почивка ходя в по "белите" страни - Хаваи, Бахамите, Вирджински острови, Островите Търкс и Кайкос, Мексико предимно, че е по-близко и кухнята ми харесва и музиката им. Напомня ми на нашата кухня и традиции, а и имат богата история с доста забележителности от маите.

Ей тук като отидеш и забравяш за останалият свят буквално, а и за всякакви проблеми. Този целият архипелаг е просто разкошен както и да го погледнеш що се отнася само и единствено за почивка, а не да цъкаш и из забележителности.

Мексико не е зле, ако не ти пречат отвличанията ... :D
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 май 2022 14:06

Изображение
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 13 май 2022 15:31

boabbb написа:Пацо, кво прайш при мангалите, ти се чудя? :D Ние тука по Европа движиме повече и там по центровете има черни и шипоци, предградията и селата са наши хора. А мърдаме ли по черни държави, се придържаме към стандартните дестинации - Дубай, Занзибар, Доминиканска република, Тайланд и т.н. Сега гледах оферти за Кения и въпреки препоръките на кралицата и увещанията, че не е опасно, по-скоро съм пас :) Почивка и да ме пазят черни с автомати- мерси ...

Само милионери у форумчето :D
Кения, мения, ходи си на Китен да ядеш царевица с зърна като на Преслава и не се занимавай с глупости :D
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 май 2022 16:52

ivan56 написа:
boabbb написа:Пацо, кво прайш при мангалите, ти се чудя? :D Ние тука по Европа движиме повече и там по центровете има черни и шипоци, предградията и селата са наши хора. А мърдаме ли по черни държави, се придържаме към стандартните дестинации - Дубай, Занзибар, Доминиканска република, Тайланд и т.н. Сега гледах оферти за Кения и въпреки препоръките на кралицата и увещанията, че не е опасно, по-скоро съм пас :) Почивка и да ме пазят черни с автомати- мерси ...

Само милионери у форумчето :D
Кения, мения, ходи си на Китен да ядеш царевица с зърна като на Преслава и не се занимавай с глупости :D

За България отскоро съм фен на Ахтопол и Синеморец - много чисти и спокойни курорти. Вярно, че са по-далечко, но е хубаво. На Китен досега не съм ходил, може да е ОК, ако царевицата е със зърна на Преслава преди да стане скумрия :D Иначе от едно време бях сериен посетител на Камчия - за мен едно от най-хубавите места на нашето Черноморие, ватенките не напразно направиха центъра си там. Има обаче и леко прехвалени - миналото лято ходих два пъти на Велека и изобщо не ми хареса - много е дълбоко и пясъка е много едър, а паркирането, ако изобщо може да се нарече така, а не трошене на колата, е екстремно ...

Иначе съм още много далеч от милионер /: Скоро ми излезе първата снимка във Форбс - обща е, ама следващата ще е на корицата :DDD
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 13 май 2022 17:48

boabbb написа:Иначе съм още много далеч от милионер /: Скоро ми излезе първата снимка във Форбс - обща е, ама следващата ще е на корицата :DDD

Като станеш милионер, не слагай имането в швейцарска банка, че ще те обвинят в русофилство и ще ти го взематИзображение
Обръщай в злато и копай в градинатаИзображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 май 2022 18:06

boabbb написа:
paceto написа:По работа пътувам, а иначе за почивка ходя в по "белите" страни - Хаваи, Бахамите, Вирджински острови, Островите Търкс и Кайкос, Мексико предимно, че е по-близко и кухнята ми харесва и музиката им. Напомня ми на нашата кухня и традиции, а и имат богата история с доста забележителности от маите.

Мексико не е зле, ако не ти пречат отвличанията ... :D

и мексиканците
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 13 май 2022 19:09

В България има толкова красиви кътчета, направо не мога да повярвам кви ги пишете. Красотата е пред очите ви, а ходите на майната си...
Изображение
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 май 2022 19:21

Принципно всеки има право да харесва каквото реши. На някой им харесват храсталаци, на други Сиърс Тауър. Един обича да "почива" на палатка, а друг държи на Four Seasons/Plaza. Това, че на теб ти харесва нещо, по кой начин значи, че това ще хареса на някой друг?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”