История на света

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: История на света

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 юни 2024 20:02

Абе, какво значи "Арийска Теория" ?
Нека се запознаем с думичката-определението - "Теория".
Това е някакво твърдение, което не е доказано от никого и нищо.
Арийците са факт и това е доказано от един куп нАуки.
Съвсем друг е въпросът, кой-как използва доказателствата и фактите.
Хитлер ги използва по един начин, иранците по друг, Ние - по трети.

Основното, което трябва да се знае е, че Арийските групи са две. Северна - Част от скандинавците, балтийците и няколко германски племена.
Южен клон - Ние, иранците, баварите, аварите, част от афганите и няколко индо-тян-шански групи.
Често тези разклонения, са били в тежки конфликти, макар етно-генезисът им, да е еднакъв.

Но това, да впрегнеш Фактите, в своя полза, особено когато си в позицията на Силният, съвсем не прави истината - лъжа.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 юни 2024 20:04

Дъ Гейма продължава арийския форумен поход... Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юни 2024 19:56

Що, според теб Хитлер е прав... В смисъл, неговата "теория" ( научно НЕдоказана ) ... Е коректната и "арийци" са само светли, високи и синеоки ?
Нали се сещаш, че подобна беше теорията и за "славяните", ама се наложи да бъде променена от Москва, шото... Повечето източно-европейци ( най-вече НИЕ ) .. Съвсем не са светлокожи, светлокоси и синеоки ? :)
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юни 2024 20:04

Drunken_Master написа:Коя негова теория, ве, невменяем? Че Хитлер ни е смятал за арийци ли? Ти хептен си изплискал легена вече... Изображение
Кой е "невменяем", след като не схвана и на 1 % к'во съм писАл ? :)
Ти верно, ако не прочетеш и не копнеш нещо от некъде, нямаш и 2 грама акъл да проведеш какъвто и да е дебат. :)

Наистина понякога те съжалявам, че си толко' умствено ограничен и не схваща елементарни неща, написани като за елементарни хора, с елементарни познания ...

П.П.

Ще получа ли адекватен отговор, що по-голямата част от "славянските народи", са с матов тен, тъмнокоси и тъмнооки ?
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 юни 2024 20:13

Drunken_Master написа:Ми, вероятно щото са омешани, то е много близо до акъла, ама това са прекалено сложни неща за теб. Кажи за Хитлер и теорията му, че ми стана интересно... Изображение

Кажи на коя страница да прочета, че славяните са тор???
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юни 2024 20:43

Аха, значи имаме някакво "омешване", но не бива да наричаме въпросните народи немци, чехи, сърби, поляци, че и българи, а сите са - "славяни" ? :? :lol:

То има "омешване" и между индианци и европейци, ама никой не нарича населението на Щатите - индианци. :lol:
Схвана ли сарказЪма с индианци и "славяни", или... Май ще трябва да ти обяснявам, к'во е "сарказъм" ?
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 юни 2024 21:36

Ти да тръгнеш, да ми обясняваш нещо на мен? Чак толкова закъсал не съм. Кажи, какво стана с теорията на чичо Ади, твоят арийски гуру. Нещо пак даде назад...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 юни 2024 14:59

1 000 пъти ти обяснявам, че теорията му е грешна, просто защото е нещо, което не е доказано по никакъв начин от археологията и генетиката, ама он си рупа лЕ, рупа.

Да речем, че като цяло до преди половин век почти всички имаха погрешна представа за това, що е това "арийци", "викинги", "славяни", "келти", "траки", "илири", и т.н. и т.н.
Ще се наложи пренаписване на историята, колкото и на нЕкои да не им харесва ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 09 юни 2024 16:38

Ти няма как да ми обясняваш нещо, понеже абсолютно нищо не разбираш и само се излагаш... Не знам, кои сте вие, дето ще я пренаписвате тая история, ама до момента единственото, което правиш е да ставаш за кашмер. Над 200 пъти въртя и сука, даже си мени и мнението през 10 минути, ама така и не можа, да извадиш нито един сериозен аргумент за арийския ни произход. Абсолютен лаладжия... Виж, Помияра, Пуйола, те по-може да ти се вържат на глупостите. Бай Иван примерно, някой от върлите "патриоти" на форона... Те са долу-горе на твоето равнище.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 юни 2024 20:12

От къде произлиза определението БЪЛГАРИЯ ?
Поуствах трудовете на Петър Добрев, видеа, статии, студия, на най-големите и популярни родни историци, ама тц, те били "соросоиди" ( въпреки, че Сорос и организацията му кръв пикаят, като чуят за Арийци ...
Те, "Розетата" и знакът на Родът Дуло, са "славянски" ... :lol:

Разбирам що се газираш от определението Арийци, нормално, за разлика от "славяните", въпросните предизвикват страх, респект и уважение в целият свят !
Не като сибирстанската сволоч, дето са за присмех и на краставите псета ... :lol: :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”