MomciloGavric написа:Смити, недей да говориш за неща, които нямаш хабер. Ти например нямаш нито едно дете ? От ква камбанария го казваш това ? Пожелавам ти някоя от многобройните простит... пардон приятелки, да ти звънне след час и да ти каже "Здрасти, Тоше ! Да знаеш, станахме трима !" :Д
Аз ти говоря, защо тук никой не се стреми към по-голямо семейство. Ето от началото на годината абсолютно всичко е поскъпнало. Ток, вода, газ... Заплатите обаче си стоят същите. Кажи ми колко процента от семействата в днешно време, биха си позволили без кредит да си купят жилище ? Ако ще и панелка да е, ама жилище, където да градят дом и семейство ? Колко ? Аз с чисто сърце си признавам, че ако не беше богатият ми баща нямаше да мога. Купи ми едно в Русе, а на брат ми купи едно жилище във Варна.
--------------
Пак ти казвам, такова тежко завещание е останало от монархията, така че това е максимума. Говорим за страна, в която до тридесетте години са ги яли въшките и бълхите.ivan56 написа:Митко Палаузов повече щеше да ти ходи Мастъре :D
Ще го имам предвид... ;д
А кой в Европа може да си купи жилище ей така? Даже в България сме с най-голям процент собствени жилища. Това пак не е причина за малкото деца, ако ще и с Люксембургски стандард да живееш.