Мнениеот delqnski47 » 19 апр 2022 23:47
paceto написа:ReBorn1982 написа:paceto написа:ReBorn1982 написа:fcb_bg написа:За кой ли път ще те питам при положение, че продадоха самолетоносача си на Китай и наследено оръжие от СССР, какво ли щеше да е с ядрата.
НЕ е само това. Наследиха и бройки Ту 160, най-модерният съветски самолет, 8 броя ако не се лъжа. Бяха ги занемарили тотално, та накрая дойде Русия и ги откупи срещу опрощаване на газовия дълг на Украйна ..... там е пълна мърлящина.
Всъщност Русия няма произведен самолет след 1993. Всичко е съветска техника.
Има.
Кой? Покажи ми за кой боен самолет говорим.
delqnski47 написа:paceto написа:Паравоенни групи има по цял свят, но заради тях не определяме една държава как се държи и да им лепим етикет понеже така говорят от едната страна. Давай заради 2-3000 човека да нападаме цяла Украйна, това е толкова смешно.
Зеленски дори го обвиниха за фашист, а човека е евреин.
Тая пропаганда как тоя циркаджия е бил евреин много кефи . Тоя е евреин колкото съм аз.... :D
Я ми кажи ''Зеленски'' еврейско ли е ? :D Колко евреи имат такова име и колко евреи няма да носят еврейско име ?
Какво значение има как е кръстен? Ако в кръвта му тече еврейска кръв ти и Ахмед да се казваш по някаква причина това прави ли те мюсюлманин? :) Колко от евреите у нас носят еврейски имена.
Абсолютно всички са с еврейски фамили!!!
Един до един . Бехар, Леви, Коен, всичко със ''-щайн'' и т.н. и т.н. !! ЛОРЕР :D Тоя са го писали ''евреин'' ей така, за да може паравоенната му група като прави мизерии и тъпаците , които гледат CNN да кажат ''мъ тоя е евреин, това е невъзможно'' :D :D :D
Ама аз вече не се учудвам, тва хората са толкова малоумни, че не е истина . Тия си правят нацистки маршове в центъра на столицата, ама президента им бил евреин, сбирашле...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.