Cesc Fabregas написа:Пичове, спасявайте се както можете от тази малоумна страна! Кой където може, навсякъде е по-добре от тук! Дотам я докарахме, че да ми е мъчно, че трябва да се прибирам в своята страна!![]()
Това е ясно...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Cesc Fabregas написа:Пичове, спасявайте се както можете от тази малоумна страна! Кой където може, навсякъде е по-добре от тук! Дотам я докарахме, че да ми е мъчно, че трябва да се прибирам в своята страна!![]()
Cesc Fabregas написа:Едно е да си го чувал, съвсем друго е да си го видял...за съжаление
fabregas_949 написа:Cesc Fabregas написа:Едно е да си го чувал, съвсем друго е да си го видял...за съжаление
Ти май не успя да отидеш на мач на Емирейтс![]()
AnalBreaker написа:Марти, защо си се "саднал" така бре? Гледай по-вердро!
Cesc Fabregas написа:AnalBreaker написа:Марти, защо си се "саднал" така бре? Гледай по-вердро!
Ядосвам се и ми е криво, че нашата държава е толкова адски много изостнала. Колкото повече ходя на различни места, толкова повече се убеждавам в каква заблуда съм живял и колко сме далече от истинатаНикога няма да ги стигнем, освен ако не пуснат по една бомба на всяка държава, която е по-напред от нас...
И после пак ще ни минат, спокойно! Това е шибаното! Ядосвам се, че хем искам да остана в родината си и да уча, да работя тук, но трябва да получа лошо образование и да се троша от бачкане за смешни пари! Това ме е яд пичове!
Искам, наистина искам ако мога да остана тук, но по този начин само ще си навредя сам. Затова-при първа възможност заминавам, и докато не стане някакво чудо, и нещата не се подобрят, няма да се върна!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта