modor написа:TPAKTOP написа:На някой да му се ходи на кино?Да питам и тук
Довечера съм на такова кино,че утре незнам как ще стана за работа![]()
АЗ вчера след мача бях на подобно кино ама поне отидох на работа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:На някой да му се ходи на кино?Да питам и тук
Madridist написа:TPAKTOP написа:На някой да му се ходи на кино?Да питам и тук
На мен ми се ходиАз сега мисля уикенда да отивам на "Мачете". Все пак там играе най-големия актьор в киното, както и най- красивата жена
![]()
![]()
.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:Madridist написа:TPAKTOP написа:На някой да му се ходи на кино?Да питам и тук
На мен ми се ходиАз сега мисля уикенда да отивам на "Мачете". Все пак там играе най-големия актьор в киното, както и най- красивата жена
![]()
![]()
.
Аз исках заразно зло ама то още го нямало дори и предпримиерно. А тоя Мачете хубав ли е или е само кървища?
Madridist написа:TPAKTOP написа:Аз исках заразно зло ама то още го нямало дори и предпримиерно. А тоя Мачете хубав ли е или е само кървища?
Зверски Екшън. Айде момчета лек ден, аз ще излизам малко на кафенце
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:modor написа:TPAKTOP написа:На някой да му се ходи на кино?Да питам и тук
Ще прожектират филма 5 бири с 5 ракии, така като гледам
Madridist написа:Локото за десетина години смениха една дузина президенти. А Ботев си бяха само с един, който напълно отговаряше на мотото : "Той не умира"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта