TodorT написа:Джаро разчиства всичко и това ще му струва скъпо! Жалко за Близнака... Аз така и не разбрах Джаро разбра ли, че е поръчал трима, но само един е мъртъв
Има ли значение ?
Мисля че не разбра
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TodorT написа:Джаро разчиства всичко и това ще му струва скъпо! Жалко за Близнака... Аз така и не разбрах Джаро разбра ли, че е поръчал трима, но само един е мъртъв
TodorT написа:Кога бреКога го е хващал за врата ?
tatusindo написа:TodorT написа:Джаро разчиства всичко и това ще му струва скъпо! Жалко за Близнака... Аз така и не разбрах Джаро разбра ли, че е поръчал трима, но само един е мъртъв
Има ли значение ?
Мисля че не разбра
modor написа:TodorT написа:Кога бреКога го е хващал за врата ?
В трейлъра за следващия епизод. Мисля че Мартин беше....или се лъжа
TodorT написа:tatusindo написа:TodorT написа:Джаро разчиства всичко и това ще му струва скъпо! Жалко за Близнака... Аз така и не разбрах Джаро разбра ли, че е поръчал трима, но само един е мъртъв
Има ли значение ?
Мисля че не разбра
Ами не е маловажно за ДжароСега е нормално да очаква отмъщение от Близнака и Мартин!
TodorT написа:Ааа няма шанс за триъгълник. Зори ще се вземе с Мартин!
modor написа:TodorT написа:Ааа няма шанс за триъгълник. Зори ще се вземе с Мартин!
Ми така де...и двамата са супер зле
venger написа:Само се чудя след всичките врътки как на финала на филма всички ще плеснат с ръце, ще се прегърнат и ще заживеят щастливо. Оцелелите, де!
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 3 госта