shotgun blues написа:Мецо Пуг написа:
ДА СА ИБАТ БОТЕФ ВАРЦА ТЕ СА УОШИ ОРА И ТОЗ ПИДИРАС ТОДАРМАР Е УТ ТЯХ
Нееееееее.Не е истина.Смея се със сълзи и няколко минути,не мо'а сА запра.

Този човек е ЛАУРЕАТ.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
shotgun blues написа:Мецо Пуг написа:
ДА СА ИБАТ БОТЕФ ВАРЦА ТЕ СА УОШИ ОРА И ТОЗ ПИДИРАС ТОДАРМАР Е УТ ТЯХ
redhooligan написа:Новак поне да си беше изрязал ноктите на краката. Сега колко хора видяха че не ги е рязал![]()
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
shotgun blues написа:
kirchaka не ми харесва темите...![]()
![]()
![]()
Но аз ще продължавам да не слагам снимки
Niksh0 написа:от sandi74 на 07 Май 2013 13:28
Дано Григор не падне с много.
от sandi74 на 07 Май 2013 13:29
Ноле си е класа и всякакви спорове са излишни.
Виждаш ли се каква изцепка си, разбирачо.
джугашвили написа:Понеже днес е ден за размисъл и никой не трябва да прави нищо друго,освен да мисли,смятам за необходимо да има и такава тема.Моля за разбиране от страна на съфорумците и да не проявяват политическите си пристрастия.В тази тема дори не бива да се пише.Само ще се мисли.Влизаш и мислиш,нищо друго.Нека я превърнем в малък оазис на мисълта.Един бял празен лист.Красота.Благодаря Ви за проявеното разбиране.
Отбора на народа написа:Chelsea Forever написа:На вас прасетата не ви ли дават да пиете хапчета?
Коста Янев и Тодор Янчев ги изпиха.
GGMU_forever написа:Днес един друг потребител избухна с невероятно тъпа тема, отново разбира се.![]()
джугашвили написа:Понеже днес е ден за размисъл и никой не трябва да прави нищо друго,освен да мисли,смятам за необходимо да има и такава тема.Моля за разбиране от страна на съфорумците и да не проявяват политическите си пристрастия.В тази тема дори не бива да се пише.Само ще се мисли.Влизаш и мислиш,нищо друго.Нека я превърнем в малък оазис на мисълта.Един бял празен лист.Красота.Благодаря Ви за проявеното разбиране.
![]()
![]()
TreiD написа:Жозе Моуриньо написа:няма смисъл да си губите времето да ходите да гласувате
Аз ще гласувам с класиката в жанра - АК47, производство Арсенал - Казанлък.
TreiD написа:batmanlevski написа:Бойко Борисов и ГЕРБ фалшифицираха изборите,Бареков е пред смъртна опасност от тези мошеници от ГЕРБ ,нека го защитим и изметем тези престъпници от властта !
batman, правим те бодигард на бараката!, ще летиш със батмобила и, ще стреляш по Цветанов и Бойко със своите смъртоносни бат-ножаги и така, ще оправиш държавата.
Ще, получиш като благодарност нови джанти, за батмобила.
iliyan написа:TreiD написа:mariuskirkov написа:Ако искате за педали гласувайте ,но гласувайте !!!!
Азис, да не се е кандидатирал ?. Партия ПМД- Погали ми дупето
АНАТЕМА!!
Genius. написа:we are the champions написа:Genius. написа:СЪДИЙСКА ГАВРА СЪС СИТИ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не даде явна дузпа .... ама има господ и след корнера ви вкараха
Имаше 100%ва дузпа срещу големия Агуеро още 1вото полувреме,но съдията се направи на ударен.Съдията закла Сити,сигурен съм,че пияницата в пенсия има пръст в това.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта