ros написа:gilento93 написа:Друс-друс,друс-друс,друс-друс... Преди няколко минути пак ме залюля докато си четях утре за матура по история.
Началото на поуста ти прилича на песен на Кака Радка![]()

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ros написа:gilento93 написа:Друс-друс,друс-друс,друс-друс... Преди няколко минути пак ме залюля докато си четях утре за матура по история.
venger написа:Еееее, не, нещо много линкове и примери ми станаха. Хайде да не се паникьосваме ненужно. Да си имаме едно наум, но да не прекаляваме.
Sisi 1914 написа:venger написа:Еееее, не, нещо много линкове и примери ми станаха. Хайде да не се паникьосваме ненужно. Да си имаме едно наум, но да не прекаляваме.
+1
Botevist_1912 написа:Според мен е безсмислено да давам линк при положение, че съм учил за това земетресение в УАСГ София и ни беше дадено точно като пример за подобен тип земетресения.
TEDIMAR99 написа:ros написа:gilento93 написа:Друс-друс,друс-друс,друс-друс... Преди няколко минути пак ме залюля докато си четях утре за матура по история.
![]()
Днес много интересно ми стана, коментирахме земетресението и някакви евентуални последствия... И една приятелка ми сподели че всички българи секунди след труса слизали надолу по стълбите на блока, а едно семейство японци се качвали нагоре....Питала ги, защо се качват нагоре... А те просто отговорили - Защото спасителите ще ни намерят по лесно ако сме на по високо.... Останах гръмнат от фразата но като се замислих... много са прави....[/
BLUE CHAMPIONS написа:Много интересен коментар от една друга беседа![]()
![]()
Днес много интересно ми стана, коментирахме земетресението и някакви евентуални последствия... И една приятелка ми сподели че всички българи секунди след труса слизали надолу по стълбите на блока, а едно семейство японци се качвали нагоре....Питала ги, защо се качват нагоре... А те просто отговорили - Защото спасителите ще ни намерят по лесно ако сме на по високо.... Останах гръмнат от фразата но като се замислих... много са прави....[/
ChelseaCL написа:BLUE CHAMPIONS написа:Много интересен коментар от една друга беседа![]()
![]()
Или аз съм много тъп, че немога да схвана, или това е просто някакво божие вярване, като по-възможно е първото.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта