Централен написа:Когато ебах майка ти тя постоянно викаше-Фътре искам Фътре.
Бих искал да попитам от кога такова гнусно псуване на майка, е позволено в този форум ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Централен написа:Когато ебах майка ти тя постоянно викаше-Фътре искам Фътре.
DarkPsy написа:
Пикльо. Напсувал съм го, щото явно е имало защо. Понесъл съм си последствията. Ти кой беше да ми даваш наклон на оная работа?
Stahlgewitter написа:Нищо не ставаше от вас преди години,нищо не става от вас и сега,с малката разлика,че я няма вече партията майка.Свиквайте.
Stahlgewitter написа:Подчертаното се отнася само и единствено за теб,аз нямам вина,че си избрал грешната страна.Запази си злобата за Свети ЛупиЙ като ви закопае.По въпроса за контролите,те не са от значение,предполагам знаеш какво имам предвид.
9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.
memnto написа:Stahlgewitter написа:Подчертаното се отнася само и единствено за теб,аз нямам вина,че си избрал грешната страна.Запази си злобата за Свети ЛупиЙ като ви закопае.По въпроса за контролите,те не са от значение,предполагам знаеш какво имам предвид.
viewtopic.php?p=6145109#p61451099. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.
memnto написа:Вие взехте добра засилка миналия сезон, дано сте свикнали обаче, че сега с инж. Ромзо нищо по-добро не ви чака.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Mitko-Levskar написа: Я да те питам пък аз,откога Хубчев е треньор на Бироиту,и откога е Мурсия и Гонзо.Може би си спомняш как започна Хубчев,ама техните привърженици не сраха като наще и теб нали.ПП И не ми излизай с номера че в Бироиту нямали пари.
9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.
memnto написа:Колко пъти трябва да ти се обясни, и на теб и на оня другия ти събрат, че не Бадема, е този който разиграва ЦСКА? Еб*хти неорентираните говеда сте, честно.
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 8 госта