Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Долгопол
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Долгопол » 29 юни 2014 23:51

Laetitia написа:Мерси за съвета.

[rimg]http://prikachi.com/images.php?images/782/7435782U.jpg[/rimg]

Има още доста, ако ви интересува.

Както виждате, на тази снимка пиша на човек в "мъжки род" . Не знам дали Laetitia е фенка на Юнайтед . Съобщението ми въобще не е насочено към младата госпожица, а към един дразнител, който ме обиждаше от 2 дена насам.

Без значение това, поведението ми е недопустимо и трябва да бъде наказано. Не съм аз, когато съм пиян. На всеки се случва да прави глупости, когато е пийнал. Въпреки това ме накажете, алкохолът по време на мач само ме разсейва и демонизира. А така не трябва.
Последна промяна от Долгопол на 29 юни 2014 23:58, променено общо 1 път.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2014 23:56

Левскар?..По-скоро-не!

cska/viewtopic.php?f=2&t=179499&p=6124721#p6122369
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 юни 2014 17:52

Без никаква основателна причина 8-)

GGMU_forever написа:Бягай бе галош. :|

И продължава.

GGMU_forever написа:Аве ти във форума ли живееш, бе? :roll: Бива ли винаги, когато се появя и тебе да те има, ******** недоносен?! :?

gong/viewtopic.php?f=53&t=11437&start=259760

1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 30 юни 2014 17:57

Ако баннат малкия, ти също си за бан, а ето я причината:

CTAHKO написа:
GGMU_forever написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ppE2vQ6GEFI[/youtube] 8-)

Ботче, излекуваха ли те 8-) Питал ли си ме дали да постваш такива лайна в темата 8-)

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=11437&st=0&sk=t&sd=a&start=259760

1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 30 юни 2014 18:00

Мерси, Миме. :) Въпреки че няма огромно значение. :roll:
Офтопик:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 юни 2014 18:01

Laetitia написа:Ако баннат малкия, ти също си за бан, а ето я причината:

CTAHKO написа:
GGMU_forever написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ppE2vQ6GEFI[/youtube] 8-)

Ботче, излекуваха ли те 8-) Питал ли си ме дали да постваш такива лайна в темата 8-)

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=11437&st=0&sk=t&sd=a&start=259760

Къде е обидата, неуважението или нецензурните изрази от моя страна, че не ги виждам :roll: За снимчицата в подписа му нещо да кажеш :?:

И още:

GGMU_forever написа: Аре бягам, че ти си педал, който разваля кефовете на хората. :|

gong/viewtopic.php?f=53&t=11437&start=259760
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

messi.fan

Мнениеот messi.fan » 30 юни 2014 19:33

gong/viewtopic.php?f=&t=179827

Поредна безсмислена тема. Има си отделен раздел и за политика в България и за икономика в България. Още повече, че повишаването на тока през летните месеци е очакван процес, който се случва всяка година. Ключ на темата. Изчерпана е.

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 02 юли 2014 22:35

viewtopic.php?f=53&t=179883&st=0&sk=t&sd=a

Nate написа:Sin4ec, теб съм те признал за най-рохкото лайнце подвизаващо се в тоя форум. Не е имало твоя реплика без да лъсне че си тъп кат гъз. Трябва да ти пикаят ескимоси в носа бе кирлив лайнар. Майка ти яко се е боцкала докато си растял като гнойна пъпка в нея. Мамка ти мръсна, и твоя ред ще дойде, лигава повърня с тебе.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 юли 2014 11:24

Е, това е недопустимо :!: Теглил съм му една и от мен, ако има наказание - ще си го понеса :|

Горд комунист написа:
vladurban3651 написа:
Горд комунист написа:Има надежда само и единствено в БКП или да станем руска република, всичко друго е кьорфишек.

Чакат те за претопяване, чугун!

Както баща ми е претопявал твоята рода ли?

viewtopic.php?f=53&t=179987
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

haha

Мнениеот haha » 03 юли 2014 18:51

litex/viewtopic.php?f=3&t=180001&st=0&sk=t&sd=a&start=40#p6137309

N3-BUL написа:И защо трябва да се предава мача? Заради петима фена на селското отборче????

--------------------------------------------

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Свободна зона”