Thsmith написа:Кой го *** за амнести? От години казвам, че са адски досадни паразити и основното, което правят е да тормозят Израел заради разни едноклетъчни. Дали осъждат Раша или Зеленски е все тая. Трябва да се игнорират и толкова.icko65 написа:Thsmith написа:И защо му е на някой да влиза в директен конфликт? Да перифразирам, рашъните защо ги е толкова страх от НАТО че се реве толкова за присъединяването на нови и нови държави? Да влязат директно в някоя натовска държава като са толкова яки за да защитят "руския мир" : ))))
Ми да не дрънкат оръжия като няма да влизат в директен конфликт.. Ама май се дебнат и който сбърка фатално ши яде хурката.. Май са Щатите щото лазят по нервите на всички..Между другото 77г. от Хирошима.
Кой дрънка? Да не съм изпуснал случайно кога щатите и бритишите са закарали 2 млн души за военно учение на Литовкса граница?
Подкрепят дадена държава (за съжаление много слабо за момента) и вкарат Брежнев/а.к.а Путин в един добре известен коловоз, който да трае няколко години докато в един момент приключи. Ще дойде някой, който ще хвърли кърпата и ще каже стига. Какво толкова чудно има?
Смити излишно е да им обясняваш. Амнестито като са толкова честни, защо ли не казват нищо за руските камиони, танкове и ракети складирани в АЕЦ Запорожие. Освен това самите руснаци са разположили военна техника също в жилищни квартали на окупирани от тях градове ама и това е пропуснато. И не на последно място аз бих искал Амнестито, а и не само те ами и някои съфорумци тук да обяснят едно просто нещо- когато имаш артилерия на агресора на 18 километра от града ти и в повечето случаи разполагаш артилерия със същия обхват къде би трябвало да се разположи? В нивите, където ще бъде прахосана за нула време и ще бъде безполезна, което ще осигури безпроблемно превземане на населеното място? Абе имам чувството, че повечето хора, които ги пишат тия глупости не само нямат представа как се води война ами и имат сериозна липса на мозък в тиквата.....