Делянски верно като спомена Македония и Албания най-накрая няма да сме последни в ЕС. Макетата ще докажат българския си произход като най-корумпирана кочина в ЕС.
Украйна след войната ще дръпне доста според мен. Те като потенциал могат да са като Полша. Не можем да се мерим с тях.
Албания ще ни задмине след известно време, ако развият още туризма си особено.
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Groucho написа:Нищо изненадващо. Колония сме си. Боце наложи ветото вероятно с разрешение на големите страни. Народът се заблуди за 2 години, че и ние може да мязаме на гърците и да си отстояваме нашето. Сега срокът на разрешението приключи и ветото се вдига.
ЕС ли е виновен или нашите депутати или народа?
Защо никой не казва на Унгария и Полша как да гласуват. Какво като ги плюят в ЕС. Всеки проблем е само и единствено наш и никой отвън не ни е виновен.
Ако на следващите избори евроатлантиците имат 60+ процента, махаме ДПС по обясними причини, значи Македония не е приоритет на населението. Аз лично съм пас. Няма как да гласувам за партии, ръководени от олигофрени като Славчо, Тошко и Копейката. ПП се доказаха като неможачи, а другите от статуквото са ясни.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
-
ReBorn1982
Разбира се, че и ЕС е виновен .... ЕС зае страната на лъжата и омразата. Нито грам натиск над фалшификаторите на история и леещи безспир омраза към държава-член на ЕС, точно обратното, брутален натиск над нас да отстъпим пред тия ..... ето ги митичните ценности на ЕС ...
ReBorn1982 написа:Разбира се, че и ЕС е виновен .... ЕС зае страната на лъжата и омразата. Нито грам натиск над фалшификаторите на история и леещи безспир омраза към държава-член на ЕС, точно обратното, брутален натиск над нас да отстъпим пред тия ..... ето ги митичните ценности на ЕС ...
Интереса на ЕС е тия да са вътре и те се борят за него. Какви лъжи, какви ценности, на кой му пука за такива глупости.
Drunken_Master написа:pomiqrat написа:Drunken_Master написа:pomiqrat написа:1. Не разбираш руски, но пък гледаш руски филми по руски канали :D
Същински титан на мисълта, за N-ти път го пиша...
Кофти ли ти е
Миналата година герб извозваха от Сливо поле хора на подкрепящия митинг за бойко
Отново, страхотен пост, който буквално няма нищо общо с това, за което съм писал... ;дддддддддддддддддд
Съжалявам. Знам, че не си от най-умните и трябваше да напиша за кого е втория цитат, но той го е прочел...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
metodito написа:JimBeam написа:
Не се прави на чук. Никога не е имало идея за задължителна ваксинация такава каквато имаше например в Русия над определена възраст мисля, че над 50.
"Възраждане" организира протест срещу мерките и ваксините на 12 януари, на който се очаква да присъстват народните представители от формацията. Костадин Костадинов е противник на имунизацията срещу коронавирус, нарича ваксините „експериментална течност“, иска премахването на зеления сертификат и всички мерки за борба с пандемията, която според него е „сезонен грип“. Такива са и основните послания на партията и останалите й представители.
Позицията му претърпя промяна. За експерименталния им характер кое не е ясно. За това, че не са ваксини също. Кое не е ясно?Няма ваксина, която след като си я биеш да се заразяваш. Това не бяха ваксини. Нека да ги кажем лекарства. Даже промениха дефиницията на "ваксина" заради провалът им. Т.нар. "ваксини" не осигуряват имунитет. А може и дефиницията на имунитет да са променили. Кой е казал, че позицията на Костадинов е позиция на партията му? Че Нинова няма член и симпантизант на БКП, който да я подкрепя. И?
Кое точно не ти е ясно: от ние сме против експерименталните ваксини и никога няма да се ваксинирам, защото ваксината ще ме убие, но съм ваксиниран
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Къде може да се прочете какво е това "френско предложение" за Сев. Македония в целия му текст?
- metodito
- Контакти:
pomiqrat написа:metodito написа:JimBeam написа:
Не се прави на чук. Никога не е имало идея за задължителна ваксинация такава каквато имаше например в Русия над определена възраст мисля, че над 50.
"Възраждане" организира протест срещу мерките и ваксините на 12 януари, на който се очаква да присъстват народните представители от формацията. Костадин Костадинов е противник на имунизацията срещу коронавирус, нарича ваксините „експериментална течност“, иска премахването на зеления сертификат и всички мерки за борба с пандемията, която според него е „сезонен грип“. Такива са и основните послания на партията и останалите й представители.
Позицията му претърпя промяна. За експерименталния им характер кое не е ясно. За това, че не са ваксини също. Кое не е ясно?Няма ваксина, която след като си я биеш да се заразяваш. Това не бяха ваксини. Нека да ги кажем лекарства. Даже промениха дефиницията на "ваксина" заради провалът им. Т.нар. "ваксини" не осигуряват имунитет. А може и дефиницията на имунитет да са променили. Кой е казал, че позицията на Костадинов е позиция на партията му? Че Нинова няма член и симпантизант на БКП, който да я подкрепя. И?
Кое точно не ти е ясно: от ние сме против експерименталните ваксини и никога няма да се ваксинирам, защото ваксината ще ме убие, но съм ваксиниран
Аве, брат, тоя 100 пъти влиза в обяснителен режим по тази тема. Егааа, страшния, ега чудото. Аз такова посиране заради такъв като Копейкин не съм виждал. Казал бил, че ще тричи предатели и всички се разпознаха. Всички сте за доктор Христо Петров. Той има лек. Чупете гипса ве, той имаше предвид политици.
tiamat написа:Костадин Костадинов пробва да се направи на мъж и почти успя. Обаче прекрасен отговор на Христо Иванов, чак ме изненада :)
От години няма политик, който да отговаря "прекрасно" на каквато и да е провокация. Всички отговори са насочени само към "нашите" поддръжници и тези, които така или иначе те харесват или искат да те харесат. Нищо не стига до съперниковата страна, а още по лошото ... до неутралната страна. От години нямаме харизматичен политик с достатъчно качества за да промени това. Не само ние де.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- metodito
- Контакти:
Soulen написа:ReBorn1982 написа:Разбира се, че и ЕС е виновен .... ЕС зае страната на лъжата и омразата. Нито грам натиск над фалшификаторите на история и леещи безспир омраза към държава-член на ЕС, точно обратното, брутален натиск над нас да отстъпим пред тия ..... ето ги митичните ценности на ЕС ...
Интереса на ЕС е тия да са вътре и те се борят за него. Какви лъжи, какви ценности, на кой му пука за такива глупости.
Тогава приемаш определението балкански циганин вероятно? Или фашист? Честно, не съм чувал за циганин-фашист, но става дума за дълбока шизофрения, така че ги разбирам.