Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот Thsmith » 02 окт 2020 13:13

Разтрепериха ми се мартинките.

Онзи ден видях, че някой човечец е починал след катастрофа. Той броим ли го като загинал от коронавирус понеже това му е влошило състоянието на шофиране?

Как така в цяла Европа смъртността в разгара на този "ад" беше по ниска от обикновено?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 02 окт 2020 14:47

Сашо написа:
TodorT написа: Не сме сред лидерите по брой заразени, но сме на 8мо място по смъртност. Защо ?! Ето тук трябва да се обърне сериозно внимание!

В грешка си. На първо място сме в ЕС по смъртност!! Защо ли? Защото ние от 30 години нямаме здравна система! Имаме едно търговско дружество, наричащо се здравна система. Друго – когато имаш 1000 смъртни случая и срещу тях хиляда аутопсии, само тогава можем да обсъждаме проценти от причините за смъртта. В останалия случай се говори бла–бла, за караконджули, вампири и върколаци... А пък когато това бла-бла излиза от медицинско лице, то това си чиста проба СПЕКУЛАНТ! Още повече, когато медицинско лице взема насериозно тестове, даващи хаотично положителни проби на папая, банани и машинни масла, то такова лице е или мошеник гонещ лични интереси или просто един некадърник. Средно положение няма.

Абсолютно точен коментар ;)
+1929
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 окт 2020 19:42

Thsmith написа:Разтрепериха ми се мартинките.

Онзи ден видях, че някой човечец е починал след катастрофа. Той броим ли го като загинал от коронавирус понеже това му е влошило състоянието на шофиране?

Как така в цяла Европа смъртността в разгара на този "ад" беше по ниска от обикновено?

Липса на планови операции :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

shishman

Мнениеот shishman » 02 окт 2020 23:37

Не мислите ли че е време целия свят да се обедини срещу проклетата китайска сган ? От векове сумати болести и всичко лошо тръгва от Китай към Европа и света ? :evil:
И сега с коронавируса криха 2 месеца, че има такова чудо при положение че първия констатиран случай е още от 17 ноември 2019г. :?: Цензурата обаче там, която е не по-малка от тази в Северна Корея допринесе затова нищо да не се разбере и китайците, които щъкат като твари по целия свят (понеже и числеността им е огромна) спокойно са разнасяли вируса върху европейци, американци и други ! :evil:
То май не остана държава в света без китайска диаспора, тези същества просто са навсякъде... Аз лично съм започнал бойкот на всички китайски стоки, няма да им спонсорирам по никакъв начин повече скапаната им икономика произвеждаща само боклуци а хората им разнасящи зарази и болести по целия свят ! Съветвам ви и вие да последвате моя пример. След коронавируса кой ли знае какво друго нещастие ще донесат на света тези (трудно ми е да ги нарека) човеци ! :evil:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 03 окт 2020 00:36

От какъв компютър пишеш?

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 03 окт 2020 01:05

NOMER14 написа:От какъв компютър пишеш?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Thsmith написа:Разтрепериха ми се мартинките.

Категорично!
Всеки, независимо от какво си мислите, че е починал (заболяване, катастрофа, семеен скандал, токов удар, отровна папая), ако някога, преди седмици или месеци е дал положителен тест, влиза в статистиката на "жертвите на Вируса". Сигурно затова говорят, че вирусът давал късни последствия.
Само не знам "заразените" как отчитат. Примерно младеж, направил си 5 PCR теста за седмица (положителен, отрицателен, положителен, отрицателен, отрицателен), за заразен ли го броим, или за... двама заразени?

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 03 окт 2020 01:16

CSKA 78 написа:Втората вълна пристигна и в Южна Америка!!! Аржентина съобщават за 3352 нови жертви на вируса за последните 24 часа!!!

О, не! При 40-30-20-6 жертви в последните дни, сега изригват с 3352? При 3700 сериозни/критични предния ден? Ми те всичките измрели, все едно са се наговорили. Или някой е минал през отделенията с къси откоси? А аз си помислих в първия момент, че е някаква статистическа врътка пак...
Да видим утре отговора на Бразилия, сигурен съм, че няма да оставят нещата така...

shishman

Мнениеот shishman » 03 окт 2020 03:02

NOMER14 написа:От какъв компютър пишеш?

Какво значение има това ? Важното е да измре китайската подчовешка сган - проклятието на човечеството ! :!: :arrow: :twisted:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 окт 2020 03:00

Миналата седмица писах, че това е понеделникът с най-много случаи - 216. Вчерашният понеделник го мина - 283.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 06 окт 2020 10:49

И? Нещо специално ли има в понеделника?
7 месеца след дохождането на този бурен, всеобхватен, масово заразяващ и лесно предаващ се вирус имаме 283 заразени. От които 60-тина ще проявят и симптоми. И десетина от тях, дори и да починат след месец или година, от рак, инфаркт или катастрофа - ще бъдат записани като жертви на вируса. И? Колко заразени от грип имаме в понеделник? Колко ще вдигнат температура? Колко от тях ще починат в близките години? 2000 човека си отиват годишно в България от пневмония. Преди "пандемията". Сега как е, по-страшно ли е?

Върни се в “Свободна зона”