boabbb написа:tiamat написа:Абе ти не беше ли фен на ГЕРБ?
Искаш да кажеш, че това би могло да е причина да не се пробвам за депутат, особено на избираемо място?
Фен едва ли, по-скоро съм реалист. Имат няколко добри кадри в партията като Томислав и Кирил Ананиев, например, няколко ужасни като Къдравата Сю и едно средно преобладаващо ниво, но най-вече фактът, че не правят резки движения в политиката и покрадват, но остава и за хората. Сегашните пичове може и да не крадат, нямам информация, ама то не остана какво да се краде :D
За мен е важно властта в държавата да е стабилна, а не някой да ми плямпа по цял ден за "задкулисието" ...
Томислав в какво точно е добър?
Помня че потроши няколко млрд. за електронно правителство а такова няма, къде са парите?
В момента от година и половина ИО са направили такива неща дето тоз пич и наследника му от ГЕРБ които
потрошиха парите не са и мечтали най-вероятно. При това нещата се бутат въпреки цялата насрещна съпротива
от всякакви министертва и калинки назначени от ГЕРБ по министерства и всякакви държавни хранилки. А двамата
гербери имаха пълен комфорт от всякъде, и само крадоха. Този човек трябва да бъде съден и да носи отговорност
лично за злоупотреби с бюджетни средства, а не да ми дава пресконференции.
Всеки един свестен журналист като види Томислав пред микрофон трябва да го пита точно това:
Къде е електронното правителство г-н Дончев, къде са парите?