Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Drunken_Master » 23 юни 2022 10:44

tiamat написа:
ReBorn1982 написа:
tiamat написа:Аз що си мисля, че Прокопиев има достатъчно пари, за да финансира вестник, ама...
Я си кажете мнението за в-к Сега.

Ма те не се и крият, дори на самия сайт на Дневник си пише, че получава финансиране от "Америка срещу България" ....

В смисъл това финансиране от Америка за БГ не е определящо. Прокопи може да си ги финансира със или без. Но като един умен бизнесмен, използва каквито програми и финансирания има предполагам.

Страшна логика, не било определящо... В смисъл, ония наливат пари, ама Дневник са независима медия, нали ? ;д
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 23 юни 2022 10:53

Drunken_Master написа:
tiamat написа:
ReBorn1982 написа:
tiamat написа:Аз що си мисля, че Прокопиев има достатъчно пари, за да финансира вестник, ама...
Я си кажете мнението за в-к Сега.

Ма те не се и крият, дори на самия сайт на Дневник си пише, че получава финансиране от "Америка срещу България" ....

В смисъл това финансиране от Америка за БГ не е определящо. Прокопи може да си ги финансира със или без. Но като един умен бизнесмен, използва каквито програми и финансирания има предполагам.

Страшна логика, не било определящо... В смисъл, ония наливат пари, ама Дневник са независима медия, нали ? ;д

[offtopic]АБе ти като ме цитираш, не ти ли излиза, че си ми в игнор листата?[/offtopic]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 23 юни 2022 11:31

Тия мизерници кога ще се явят на работа??

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 юни 2022 11:48

tiamat написа:Абе ти не беше ли фен на ГЕРБ?

Искаш да кажеш, че това би могло да е причина да не се пробвам за депутат, особено на избираемо място?

Фен едва ли, по-скоро съм реалист. Имат няколко добри кадри в партията като Томислав и Кирил Ананиев, например, няколко ужасни като Къдравата Сю и едно средно преобладаващо ниво, но най-вече фактът, че не правят резки движения в политиката и покрадват, но остава и за хората. Сегашните пичове може и да не крадат, нямам информация, ама то не остана какво да се краде :D

За мен е важно властта в държавата да е стабилна, а не някой да ми плямпа по цял ден за "задкулисието" ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 23 юни 2022 11:54

boabbb написа:

Искаш да кажеш, че това би могло да е причина да не се пробвам за депутат, особено на избираемо място?

Фен едва ли, по-скоро съм реалист. Имат няколко добри кадри в партията като Томислав и Кирил Ананиев, например, няколко ужасни като Къдравата Сю и едно средно преобладаващо ниво, но най-вече фактът, че не правят резки движения в политиката и покрадват, но остава и за хората. Сегашните пичове може и да не крадат, нямам информация, ама то не остана какво да се краде :D

За мен е важно властта в държавата да е стабилна, а не някой да ми плямпа по цял ден за "задкулисието" ...

Всъщност аз имам сигурна информация за себе си, че новите пичове покрадват стабилно. Една фирма на познат се отчиташе на Герб , за да върви работата, сегашните вдигнали 3 пъти отгоре мизата.

Предполагам, че едва ли е единичен пример това. Краде се яко, защото знаят, че не са оттук и са за малко.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 юни 2022 11:55

Боби бил ГЕРБер, падна ми в очите... ;ддд
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 23 юни 2022 11:58

Drunken_Master написа:Боби бил ГЕРБер, падна ми в очите... ;ддд

Ако следващите години се изредят други партии, накрая всички може и да станем гербери. А все още не съм гласувал за тях на парламентарни избори, но има време. :)

Другите са доста по-зле от герб според мен, но времето ще покаже дали съм прав.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 23 юни 2022 12:06

boabbb написа:

Нищо не исках да кажа, просто питах :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 юни 2022 13:33

Drunken_Master написа:Боби бил ГЕРБер, падна ми в очите... ;ддд

Бих станал друг, ама нещо няма избор ... Ето кратък разбор на партиите от скромното ми мнение:

ПП - то се видя за какво иде реч, преди това си позволяваха да послъгват още непомирисали парламента ...
ДБ - отвратителен клонинг на СДС, банда мазници минали през сума партии - Ицката и Настимирчо са ярки примери
ИТН - шефа на партията е ТВ водещ, а началниците на групата са журналисти и Тошко не го знам какъв е, може и той да е журналист
БСП - 90-те и след това правителствата на Станишката, а и това са пример какво се случва при идването на власт на червените кхмери
ДПС - подготвени кадри имат, но турската жилка и тоя мангал Мустафата ...
Копейкин - Волен 2.0, само напипва по-добре болните теми, за да се изтъква - също бил член на 60 партии
Стефан Янев - тоя пич ми мирише на нафталин, все едно си извадил нещо от някой стар гардероб ...
Президента - играе го разбирач и родолюбец, но ако се стигне до него да управлява ще направи същата каша като споменатите

Такива като Бабикян, оня дребния адвокат и Майчето няма смисъл даже да ги коментирам ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 юни 2022 13:43

Пропуснал си Тиквата и цялата му сволач.
Моето мнение е, че най-много от Киро пискат тия на, които им секна "кранчето". Бяха свикнали на яка лапаница от бойковото време и явно сега правилата са други.
И продължавам да си държа на тезата, че правителството падна заради отказа да вземаме газ от Путин. Тая дъвка Македония е за наивници.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”