Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Дърляте се на лична основа и падате до нивото на тези в парламента, колкото и иронично да звучи това. Моето мнение е на миналата страница и съм готов на 100% да защитя тезата, че тези пичове тотално се провалиха в управлението като цяло, не само икономически!
Леевски, оле
- paceto
- Контакти:
delqnski47 написа:paceto написа:Какво да чета свободна Европа, нали беше американска медия и прочие?
Ти ако искаш си вярвай и в зелените човечета, ама реалността е съвсем друга и ще ти избоде очите.
Едно време вярвах в Дядо Коледа/Мраз, ама като човек порасне малко вижда картинката каква е. :)
Миналото лято бях на кантар да гласувам за ИТН само заради анти ГЕРБ вота, но се радвам, че не го направих.
Аха, значи когато ''нашите'' гласуват с ГЕРБ за човек на Дъпасе може, ама ИТН не може да гласува нищо еднакво с тях .......
Добре :D
Нали правиш разлика да гласуваш по някакво предложение с ГЕРБ и това да гласуваш за оставката на шефа на парламента и за свалянето на правителството? Ако не можеш много зле за теб, че не разграничаваш нещата или по-точно, че не ги виждаш? :)
-
ReBorn1982
paceto написа:delqnski47 написа:Не знам кой си е плюл на думите, но единственото, което мога да критикувам ИТН е заради тва че влезнаха в коалиция с БКП ! Това е единственото от което се отрекоха. Нито съставиха правителство с ГЕРБ и ДПС на предишните Парламенти, нито ще го направят ! Тва е на оня олигофрен простия кризисния ПР в момента да му се връзват глупаците.
Миналото лято говореха, че няма да влизат в коалиция с БСП, а влезнаха.
Сега какъв ще им е проблема да влезнат с ГЕРБ "за доброто на България" понеже са големи патриоти нали?
Тошко Йорданов, началото: "Всеки в тази зала трябва да знае, че ако гласува каквото и да е с ГЕРБ, то ще бъде предател към гражданското общество!"
https://twitter.com/Petar_Velkov/status ... 2132938752
Само да ти напомня, че в коалиция с БСП бяха и т.нар. "демократични" партии - ПП и ДБ. ДБ във визитката си имат дори и коалиция с ГЕРБ. Така че всички са един дол дренки.
- paceto
- Контакти:
Знам с кого са били в коалиция ДБ.
Коалицията с БСП беше неизбежна за онова време само и само, за да се прекъсне царуването на Борисов и всички очакваха проблемите да идват от тях, а не от ИТН.
За малко се заформиха такива около оръжията за Украйна, но преминаха. Не знам някой да одобрява БСП в коалицията, че дори я освиркваха Нинова миналата седмица като говореше пред хората.
Коалицията с БСП беше неизбежна за онова време само и само, за да се прекъсне царуването на Борисов и всички очакваха проблемите да идват от тях, а не от ИТН.
За малко се заформиха такива около оръжията за Украйна, но преминаха. Не знам някой да одобрява БСП в коалицията, че дори я освиркваха Нинова миналата седмица като говореше пред хората.
- delqnski47
- Контакти:
paceto написа:delqnski47 написа:paceto написа:Какво да чета свободна Европа, нали беше американска медия и прочие?
Ти ако искаш си вярвай и в зелените човечета, ама реалността е съвсем друга и ще ти избоде очите.
Едно време вярвах в Дядо Коледа/Мраз, ама като човек порасне малко вижда картинката каква е. :)
Миналото лято бях на кантар да гласувам за ИТН само заради анти ГЕРБ вота, но се радвам, че не го направих.
Аха, значи когато ''нашите'' гласуват с ГЕРБ за човек на Дъпасе може, ама ИТН не може да гласува нищо еднакво с тях .......
Добре :D
Нали правиш разлика да гласуваш по някакво предложение с ГЕРБ и това да гласуваш за оставката на шефа на парламента и за свалянето на правителството? Ако не можеш много зле за теб, че не разграничаваш нещата или по-точно, че не ги виждаш? :)
Със ГЕРБ И човек на ДъпасЕ, допълвам :)) Сега се опитваш да се оправдаеш ли? Я сега върни клипчето на Тошко :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- paceto
- Контакти:
Няма какво да се оправдавам, защото фактите са си факти и ти си този, който в момента се опитва да носи от 100 кладенеца водичка, за да оправдаеш Славчо. ;) Видимо е от няколко седмици насам как се опитваш всячески да го оправдаеш, но тук няма как да мине този номер и може би си търсиш оправдание за самият себе си понеже си дал гласът си за него.
boabbb написа:Логичен провал за Киката ... Пича може да е много образован и специалността му да е сериозна (завърших скоро същото, но в друг университет), но аз лично още от началото имах съмнения в неговите лидерски качества и опита в изкарването на пари. Винаги съм бил скептичен към политици, които не са изкарали 5 кинта през живота си като Станишката, например. За съжаление провалът на ПП беше лесно предсказуем за мене, както се вижда и в много мои стари мнения тук, затова и на последните избори отказах място в листите им ...
Какво значи това, че си се изплашил от провал? Ако си наистина способен човек и си имал шанс да участваш в опита БГ да се промени към добро, защо не си пробвал поне? Не го приемай като нападка, интересно ми е. Щото то е ясно, че повечето от ПП са аматьори, ама както бях писал преди хиляда пъти предпочитам аматьори-идеалисти пред старото положение.
- delqnski47
- Контакти:
paceto написа:Няма какво да се оправдавам, защото фактите са си факти и ти си този, който в момента се опитва да носи от 100 кладенеца водичка, за да оправдаеш Славчо. ;) Видимо е от няколко седмици насам как се опитваш всячески да го оправдаеш, но тук няма как да мине този номер и може би си търсиш оправдание за самият себе си понеже си дал гласът си за него.
Аз много добре те оборих със статия и факти за опита ти да дискредитираш Йорданов как бил гласувал еднакво с ДПС и ГЕРБ и как ''това означавало коалиция''. Много ясно и точно ти посочих пример. Това че не го приемаш си е твоя работа.
Просто следя редовно пленарни заседания и комисии и паметта ми е добра ;)
Sofia.
Sofia.
Делянски, дори и да приемем, че Слави е имал добри намерения и няма задкулисни игри както се говори, сериозно ли одобряваш БГ да се управлява с чупки, стойки и гримаси от някакъв диван някъде и през фейсбук. Че аз дето чета всичко наред, допреди няколко месеца понятие си нямах какви са въобще политиките на ИТН, щото не ползвам фейсбук.
- delqnski47
- Контакти:
tiamat написа:Делянски, дори и да приемем, че Слави е имал добри намерения и няма задкулисни игри както се говори, сериозно ли одобряваш БГ да се управлява с чупки, стойки и гримаси от някакъв диван някъде и през фейсбук. Че аз дето чета всичко наред, допреди няколко месеца понятие си нямах какви са въобще политиките на ИТН, щото не ползвам фейсбук.
Както каза Хазарта преди време Слави има толко много пари, че може да обиколи целия свят 10 000 пъти и го боли к@ра. Слави е ЕДИНСТВЕНИЯТ, който взима 1 лев субсидия на глас като никога не е парадирал с това. И както всички виждаме.... ДА. Партиите могат и с 1 лев на глас. Слави мисля че да е похарчил 5-6 плаката за кампаниите си. Виж ги ония амеби от ДеБъ къв ''спам'' е на всяка предизборна кампания . На всеки ъгъл е грозната физиономия на Христо Иванов. Това са сигурно МИЛИАРАДИ пари на вятъра. И ПАК не можаха да съберат толкова гласове колкото ''нулевата'' кампания в разходи на Трифонов. Тия тънки детайли ги виждам аз. Единствения кахър на ИТН е че влезнаха в коалиция с БСП. Излизането им от власт го броя за половин грях, но няма безгрешни хора. Но по голямо унижение от това да застанеш ДО САМИЯ КРАЙ редом редом с партия, която е в пълно противоречие с принципите и възгледите ти е вечен срам !
Sofia.
Sofia.