Groucho написа:tiamat написа:Аз цъкнах, просто се надявах и ти да си цъкнал...
Няма как да не съм цъкнал, след като пускам цитата и линкаtiamat написа:Като цяло внушението, че видиш ли, и украинците са същите маскари като руснаците, не ти се е получило.
Няма такова внушение. Има информация просто. Плюс личен коментар за краварските обучаващи/ръководители на язовците и медийния образ, който западняците градят за ВСУ.
Самовнушаваш си, че навсякъде има внушенияtiamat написа:Иначе ми е интересно какви са разследванията на Амнести (и други подобни организации) за изгорените хора в Одеса... Не съм имал време да се разтърся, ако някой от всезнаещите тук специалисти по Одеските размирици има идея, бих бил много благодарен за линк.
Ами, ако ще коментираш нещо, добре е и сам да търсиш инфо oт няколко източника. И като цяло да не се ограничаваш само с BBC, CNN и подобни демомедии.
Ей, мързеливи хора, ей.
В смисъл, надявах се на си цъкнал на линка към всички новини/разследвания за Украйна.
Ясно. Но можеше от кумова срама да цитираш и някоя информация за престъпленията на Русия. Не че е задължително.
Аз не съм го коментирал, нито съм имал намерение да коментирам, засега. Просто помолих за някаква информация, която висшезнаещите изказвали се по темата неминуемо имат, като за начало. В смисъл да не преоткривам колелото, а да има отнякъде да започна. Това не е мързел, а оптимизация на процеса :)) Разбира се, не е задължително никой да ми отвръща на молбата. Ако някой има нещо налесно, има, ако не, здраве.
Абсолютно не се ограничавам с посочените медии, в интерес на истината CNN не гледам, BBC много рядко, абе телевизия като цяло не гледам - нямам от 2014. Следя всякакви източници през целия спектър, от DW и Юлиан Попов примерно, до Иво Христов и поглед.инфо, примерно, естествено без супер-кафевите от сорта на Пик и т.н. Също и руски, индийски и т.н. Тъй че, айде да си имаме уважението :)