Това е с цел да се нагнети напрежението и най вероятно да предизвика още омраза към имигрантите. И за мен вариянта да се предизвикат умишлено масови безредици в западна европа изглежда все по вероятен. Че са алчни и много от политиците тъпи и задръстени всички го знаем но в такива времена винаги службите за сигурност и разузнаването са биле доста напред и са знаели какво идва и как да го предотвратят. И съответно шефовете на тези разузнавания са се налагали над политиците и са се взимали правилните решения. Не мога да повярвам , че мощни разузнавателни служби като френската, греманската, английската няма да знаят за бежанската вълна поне 5-6 месеца преди тя да започне. И няма да знаят кой я финасира, организира и съответно да пратят армия и финасова помощ на разпадащите се държави с цел да намалят удара по техните държави.
Просто не вярвам че са смятали, че тези милиони бежанци ще останат в България, Гърция, Италия и Сърбия. да политиците са прости и тъпи същества но аналитиците и шефовете на разузнавателните служби не са. защо не са натиснали идиотите които са на власт да вземат мерки от рано и да не се стига до тази анархия.
Онзи ден идиота Паси ще ми разправя, че трябва да се готвим за един милиард бежанци , да ги посрещнем, нахраним и да се грижим за тях. Този идиот грижил ли се е и за един човек през живота си, че да ми казва на мен, жена ми и сина ми, че трябва всеки от нас да се грижи за двама негри или араби

Да ходи в африка да се грижи той за тях и да взима любимия си президен Роско барабр с останлите реформатори, депесари и мижитурки с които е пълен парламента.