КироВарна написа:petko.h.markov написа:Синьо сърце написа:Поправете това заглавие най-сетне. Не 38, а 62% от гърците казаха ОХИ. ОХИ означава НЕ.
Когато политиците на една държава са слаби,правят референдум.Така сега ще прехвърлят вината на народа-вие така
казахте.Какво разбират обикновените хора от тези неща?На всички,които се прехласват от поведението на гърците вчера,
ще задам един прост въпрос.Ако вие дадете заем на някой,1000лв например,защото няма пари за хляб,и утре той вместо
да ви върне парите,ви покаже среден пръст как ще реагирате.
От много векове съседство с гърците,нашия народ си е казал ясно и точно мнението за тях-лукави византийци.
пп Човек без пари е като празен чувал,той изправен не може да стои.
Ако някой случайно се пита,защо живеем като скотове в скотска държава....нека да прочете последното изречение на г-н petko...Не съм го подчертал и не мога да го повторя,че съм гнуслив!!!Но мисля,че достойният човек и без пари може да стои гордо изправен!!!А мижитурката е готова на всичко за пари!!!Относно примера с 1000-та лева,я да помислим дали е справедливо....когато някой получи бърз кредит,от лихварска мутренска фирма и после е длъжен да живее за да плаща на по силните,които му извиват ръцете....докато е жив!?Не е ли същото с кредиторите,които извиват ръцете на по малките държави?Не е ли време да се осъзнаем?Или както винаги,ще сме на грешната страна?
Не съм голям оптимист, да ти кажа. Като гледам как ревностно българи защитават банкерската мафия, направо ми се драйфа.