pomiqr260 написа:Като сте християни колко пъти годишно правите секс
Два пъти-през деня и през нощта
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:Eminem написа:v.r.s. написа:Eminem написа:Кашчей написа:Опрощение на греховете, от изповедник, може да се поиска и не само в църквата, но е по-удобно там, защото си уж скрит и не се знае кой се изповядва и кой го изповядва, но специално западните християни са си имали изповедник (говорим за богатите фамилии). Няма как да получиш последно причастие, ако не се изповядаш, и не помолиш Бог за прошка, а такова се дава на смъртен одър, та и извън Храма стават тези изповеди и опрощения.
Аз пък вярвам, че на човек не му е необходима религия, църква, изповедници, свещи, икони и т.н. за да е вярващ.
Можеш да си вярващ и без тези неща, просто трябва да го почувстваш вътре в себе си. Не ми е необходима църква или изповедник, за да се изповядам, мога да го направя вътре в себе си и пак ще има същата сила, че и по-силна ще е.
По твоята логика на човек не са му необходими също болници и лекари. А като се почувства зле, може сам на себе си да каже какво му е, да си назначи лечение и то ще има същият ефект, каквото би му предписал лекар.
Неадекватен пример. Нали вярваш в душата, на нея не й трябва посредник.
Вярващите много се засягат, когато им посочиш несъстоятелност на техните твърдения, но не им пречи да твърдят, че невярващите не разбират и заради невярата си ще горят в пъклото, защото няма да спасят душата си, която е предварително обречена, само защото не вярват. За тях е без значение как живееш и какво правиш-всичко е безсмислено, ако не вярваш в Светата троица и в Светото изповедание, ако не палиш свещ на Бога и не спазваш догмите на някоя Църква-Източно-православна, Католическа, Протестантска, Евангелска.....абе трябва да си в стадото, за да се спасиш!
Те едни други себе си плюят и избиват, ама атеистите са проблемът на Земята
Кашчей написа:pomiqr260 написа:Като сте християни колко пъти годишно правите секс
Два пъти-през деня и през нощта
![]()
Синьо сърце написа:v.r.s., леки пости! То днес се преполовиха вече, не остана...
v.r.s. написа:Синьо сърце написа:v.r.s., леки пости! То днес се преполовиха вече, не остана...
Благодаря и на теб!
Да, преполовиха се, но за мен те не са проблем. След седмица е Благовещение, тогава ще хапна риба, 10 дни след Благовещение е Цветница тогава също се яде риба и след това остават още 6 дни.
v.r.s. написа:Да, преполовиха се, но за мен те не са проблем. След седмица е Благовещение, тогава ще хапна риба, 10 дни след Благовещение е Цветница тогава също се яде риба и след това остават още 6 дни.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100pomiqr260 написа:v.r.s. написа:Синьо сърце написа:v.r.s., леки пости! То днес се преполовиха вече, не остана...
Благодаря и на теб!
Да, преполовиха се, но за мен те не са проблем. След седмица е Благовещение, тогава ще хапна риба, 10 дни след Благовещение е Цветница тогава също се яде риба и след това остават още 6 дни.
Правиш ли секс
Синьо сърце написа:pomiqr260 написа:v.r.s. написа:Синьо сърце написа:v.r.s., леки пости! То днес се преполовиха вече, не остана...
Благодаря и на теб!
Правиш ли секс
Да, 100 пъти годишно.
Потребители, разглеждащи този форум: slash1912 и 4 госта