Предаването "Безкомпромисно"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Предаването "Безкомпромисно"

Мнениеот Alexx » 08 яну 2014 23:10

Безкомпромисен написа:! Жалко , че свободният свят не ни помогна да се освободим от съветско-болшеишко кървавото робство на който се надявхме всички истински и честни антикомунисти!

"Свободния" свят ни наложи комунизма и печелеше от това,че сме в тоталитарен режим. Поради много причини! Само ще спомена,че се създаде илюзия за голяма вражда между двата лагера(т.е. студена война), от което печелеше военно-промишления комплекс който продаваше оръжия, защото една империя винаги трябва да има врат. Друго което мога да спомена е,че народите от "свободния" свят бяха подслушвани като в соц страните под предлог за нац. сигурност и така им отнемаха лека по-лека правата! Само,че това няма как да го знаеш, защото не знаеш от къде е финансиран комунизма и ком. революции!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 08 яну 2014 23:13

hajitsu написа:
Безкомпромисен написа:Явно в тази тема пишат само комунистически животни и създания!Ето за това казвам , че българския народ и за тор не става , защото обича да бъде роб на комунизма! Жалко , че свободният свят не ни помогна да се освободим от съветско-болшеишко кървавото робство на който се надявхме всички истински и честни антикомунисти!Четири пъти се кандидатирах за кмет на София и аз щях да декомунизирам Содия из основи да махна всички комунистически грозилища наречени паметници, а вие софиянци гласувахте за комунистически престъпници като Бойка Борисова , Стефан Софиянски, Йорданка Фандъкова и други комунистически боклуци!Но така е , като видите някой комунистически боклук , вместо да го заплюете , вие сте готови да се отъркате в него! Аз по не не разговарям с тях, гнус ме е от тях!Колкото до това дали съм щял да бъда като Сталин ако дойда на власт - не ще бъда като Цар Борис Трети , като Стефан Стамболов, като Пиночет! Ето такъв ще бъда!
Бог да пази България от комунисти!

Здраве желаем, другарю Жеков! Тъкмо започнах да се притеснявам, че минава 23 часа, а няма и помен от вас. Щях да звъня в милицията да обявят общодържавно издирване на изчезнал човек, известен като вас. Току виж болшевишките-комунистически изчадия са ви сторили нещо...

[offtopic][center]CM PUNK И ДАНИЕЛ БРАЙЪН ALL THE WAY, HAJITSU!!![/center][/offtopic]

Жека, не можеш да си Пиночет и цар Борис Трети едновременно. Методите им са коренно различни :mrgreen:
Иначе, Жека, днес измислих едно прекрасно стихотворение, посветено на великите водачи на славния Съветски съюз, което мисля да изпратя в едно издателство, за да бъде публикувано в учебниците за 1.клас, та да знаят малките дечица какви велики хора е имало! Ето ги първите няколко куплета -

[center]Комунистченца[/center]

[center]Мили мои дечица, днес ще си говорим,
за историята ще спорим!
Знауш ли ти, Малин,
кой е тоз чичко Ленин?
Той, малчо, е нашта звезда червена
водеща ни винаги румена и засмена!

А ти, Калин,
какво ще кажеш за СталИн?
Мустакат е бил, така е,
но с него шега не бива, то се знае.
Той фашистите надви
и Съветския съюз разви!

А сега за татко Маркс!
Той началото положи, Макс,
опичай си акъла, хубавелко,
да не станеш ти Застрелко ;)
Погледни зарадван снимката на Енгелс
и казачок заиграй сега на max!

Комунистчета добри бъдете вие,
другаря Жеков не разочаровайте
и за НРБ-то работете с плам!!![/center]
Последна промяна от Siegfried на 08 яну 2014 23:23, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 08 яну 2014 23:21

В интернет ако се набере bezkompromisno.blog.bg нормалните хора ще могат да гледат предаванията на Георги Жеков за комунистическите престъпления извършени срещу българския народ и българската държава!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 08 яну 2014 23:23

Безкомпромисен написа:В интернет ако се набере bezkompromisno.blog.bg нормалните хора ще могат да гледат предаванията на Георги Жеков за комунистическите престъпления извършени срещу българския народ и българската държава!

А по телефона, ако се набере 112, могат да ти окажат помощ за психични болести. ;)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 08 яну 2014 23:26

Психически болести имат по скоро комунистическите изчадия , отколкото аз!Аз съм нормален човек, който иска България да се осбоди от болшевишко-комунистическото робство!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 08 яну 2014 23:29

Изображение

:o :o :o :o :o

ЗНАЕХ СИИИ!!!!! НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!!! Жеков, какъв е тоя портрет на заден фон????
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

haha

Мнениеот haha » 08 яну 2014 23:31

Безкомпромисен написа:Колкото до това дали съм щял да бъда като Сталин ако дойда на власт - не ще бъда като Цар Борис Трети , като Стефан Стамболов, като Пиночет!

Самият факт, че си привърженик на олигофрен като Пиночет доказва що за човек си.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

haha

Мнениеот haha » 08 яну 2014 23:32

Безкомпромисен написа:Аз съм нормален човек...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 08 яну 2014 23:35

Жеков къде виждаш комунизъм днес като изключим,че ни управляват бивши кадри на БКП и ДС? Никой не пропагандира за планова икономика, за социално разпределяне на доходите, за безплатно здравеопазване, няма филми и литература която да ни манипулира,че ни чака светлото комунистическо бъдеще и т.н..! Дори напротив тука се прокламира неолиберализъм, Лесе-фер(всеки да прави каквото си иска), постоянно ни пускат американски филми и песни които ни правят все по-големи консуматори, имаме избор между много марки, има капиталистически търговски дружества и т.н..

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 08 яну 2014 23:36

http://www.vbox7.com/play:dc5fc63e - предаването "Безкомпромисно", което разкрива в каква болшевишко-комунистическа кочина живеят нормалните хора!

Върни се в “Свободна зона”