hajitsu написа:Безкомпромисен написа:Явно в тази тема пишат само комунистически животни и създания!Ето за това казвам , че българския народ и за тор не става , защото обича да бъде роб на комунизма! Жалко , че свободният свят не ни помогна да се освободим от съветско-болшеишко кървавото робство на който се надявхме всички истински и честни антикомунисти!Четири пъти се кандидатирах за кмет на София и аз щях да декомунизирам Содия из основи да махна всички комунистически грозилища наречени паметници, а вие софиянци гласувахте за комунистически престъпници като Бойка Борисова , Стефан Софиянски, Йорданка Фандъкова и други комунистически боклуци!Но така е , като видите някой комунистически боклук , вместо да го заплюете , вие сте готови да се отъркате в него! Аз по не не разговарям с тях, гнус ме е от тях!Колкото до това дали съм щял да бъда като Сталин ако дойда на власт - не ще бъда като Цар Борис Трети , като Стефан Стамболов, като Пиночет! Ето такъв ще бъда!
Бог да пази България от комунисти!
Здраве желаем, другарю Жеков! Тъкмо започнах да се притеснявам, че минава 23 часа, а няма и помен от вас. Щях да звъня в милицията да обявят общодържавно издирване на изчезнал човек, известен като вас. Току виж болшевишките-комунистически изчадия са ви сторили нещо...
[offtopic][center]
CM PUNK И ДАНИЕЛ БРАЙЪН ALL THE WAY, HAJITSU!!![/center][/offtopic]
Жека, не можеш да си Пиночет и цар Борис Трети едновременно. Методите им са коренно различни
Иначе, Жека, днес измислих едно прекрасно стихотворение, посветено на великите водачи на славния Съветски съюз, което мисля да изпратя в едно издателство, за да бъде публикувано в учебниците за 1.клас, та да знаят малките дечица какви велики хора е имало! Ето ги първите няколко куплета -
[center]
Комунистченца[/center]
[center]Мили мои дечица, днес ще си говорим,
за историята ще спорим!
Знауш ли ти, Малин,
кой е тоз чичко Ленин?
Той, малчо, е нашта звезда червена
водеща ни винаги румена и засмена!
А ти, Калин,
какво ще кажеш за СталИн?
Мустакат е бил, така е,
но с него шега не бива, то се знае.
Той фашистите надви
и Съветския съюз разви!
А сега за татко Маркс!
Той началото положи, Макс,
опичай си акъла, хубавелко,
да не станеш ти Застрелко

Погледни зарадван снимката на Енгелс
и казачок заиграй сега на max!
Комунистчета добри бъдете вие,
другаря Жеков не разочаровайте
и за НРБ-то работете с плам!!![/center]
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]