Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Groucho » 02 мар 2022 14:30

Red_Neck написа:Така е .....
Ама повечето от вас бачкат (пряко или коствено) за "мейнстрийм" компании, получават си "мейнстрийм" заплатки, живеят си "мейнстрийм" живот, потребяват "мейнстрийм" стоки, .... ама въздишат по "ъндърграунда". ;)
Еееееех, Санчо, Санчо, ...... "мейнстрийма" не е безплатен ;)

Toва е много сложно :roll:

Аз не въздишам по никакъв ъндерграунд. Казах, че санкциите срещу Русия са правилни. Ако бяха приложени по-рано и върху друга голяма страна, може би човечеството щешеш да е забравило за такива конфликти. Дразнещи са лицемерието, което идва от Запада и действията на някои български управници и институции.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 02 мар 2022 14:34

ivan56 написа:Общо взето някаква солидарност с останалият свят, който се опитва да спре оня перко от Москва по всякакъв начин, за европейските подлоги на оная изрусената с пагоните и тем подобни благодарности от "братушките"
Няма как да им се сърдим те си имат амбициите на имперска нация и все някой им е длъжен. Това ми е мнението.

В смисъл? Нали пращаме оръжие и подкрепихме санкциите на държавно ниво?
Това не е ли солидарност? Та трябва да затваряме врати на музеи по време на български празник, за да сме още по-солидарни с украинците :?: :lol:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 мар 2022 14:35

fcb_bg написа:
pomiqrat написа:Украинците дали търсят дъщерите на Путин или ги е скрил? Едната живееше в Холандия. Ако има внуци и тях бих използвал.

Бетер талибанска схема подкара. Пиеш ли?

Така се прави. Казваш му изтегляй войските. Като не желае да му пускат запис как кълцат децата му, докато не ги изтегли. Са си спомти зверствата в Чечня. Като не иска - да понесе последствията. Така прави арменската мафия. Избива цялото ти семейство, а теб те оставя за десерт напред във времето. Сладко отмъщение.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 мар 2022 14:35

Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:
ivan56 написа:
delqnski47 написа:Пичове, утре ще честваме ли 3 Март или... :geek:

Да, обаче без представители на руските прасета.
Ся, ако Костя и другата руска сволач искат да си правят някакво отделно мероприятие, могат да си го спретнат в руското посолство, хем дружно ще си вземат заработените рубли.

Шивача хубаво ви го каза в Без цензура. Ако не бяха руските прасега, са щеше да си Хасан .
Това са фактите . Добри или лоши . Нелепо е да се изтриват исторически факти .

Ех, мале... да благодарим на ватниците, че по цял свят всички не се казват Хасан. Без тях всичко вовеки щеше да е османско! :lol:
а и да не забравяме как предците ни са били роби с вериги и са ги чуквали по 20 турчина от заран до мрак преди да бъдат спасени от Айвън!

Давай да махаме паметника срещу Парламента . :geek:
Ще сложим паметника на ''американските летци освободители'' там .

Пак биете негрите, ей.

Нали си наясно, че паметника се нарича така понеже въпросния император е освободил руснаците от крепостно робство? Там където наистина хората са били нечия собственост :lol: И няма как някой да те освобождава от самия себе си в споменатия от теб период около WWII.

--
Не каза как празнуваш 3 ти март? Честно обаче!

fcb_bg написа:
Thsmith написа:
fcb_bg написа:Не, разбира се. Паметник на десетки деца, речта на Порошенко за тяхните и онези деца по мазетата, показах й Профсъюза в Одеса. Разказах й за събитията на Майдана, как полицията така и не бе въоръжена, после нагледно й показах как действаха другите при Капитолия впоследствие.
Разказах й кой какъв интерес има в страната, тя даже не беше чувала за F* UCK THE EU.
Ти сега ли се сети и загрижи за алкохолизираните руснаци, а не по времето на удобното пиянде Елцин?

Иначе казано, облъчил си горката жена с пропаганда и си я полирал леко ;)

Кое е пропаганда?

Всичко, като започнем от там, че това в Одеса и опита да се препише на другиго, точно като с Бука :lol:

Бих сложил видеа но ги няма. Имаше и видео в темата как се приготвя Молотов и се чува ентусиазирано Да ги запалим.
Я да те питам кой беше стрелящият с пистолет към сградата, щом толкова помниш събитията?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 мар 2022 14:36

Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:Как го честваш? Какво правиш точно по различно от друг ден?

Отивам да видя Самарското знаме .
Знаеш ли къде е ?

Всяка година ходиш да гледаш знаме?

Добре, разбрах ти мнението за 3 Март, както казах по горе, няма смисъл . :lol: Няма проблем .
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 мар 2022 14:36

delqnski47 написа:Най любимите са ми ''мейнстрийм'' стоките ''made in EU'' боклуците по магазините . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Обаче имаш своя "мейнстрийм" избор какво и дали да потребиш, .... нали ;)
Друго си е "ъндърграунд" дефицита, черен пазар или чат-пат някой купон за бутилка олио и кило захар ;) :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 мар 2022 14:37

fcb_bg написа:
pomiqrat написа:Украинците дали търсят дъщерите на Путин или ги е скрил? Едната живееше в Холандия. Ако има внуци и тях бих използвал.

Бетер талибанска схема подкара. Пиеш ли?

Дарья Калинюк попита Борис Джонсън за това (живеещите им деца в палати), но оня почна да пелтечи:
https://www.youtube.com/watch?v=vdHyWqesink&t=6s

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 мар 2022 14:41

delqnski47 написа:
ivan56 написа:
Groucho написа:
ivan56 написа:Като стане това време на годината путинофилите някак винаги почват да жалят повече за руснаците отколкото за нашите национални герои.

Не знам кой жали руснаците, ама в момента национален празник на България се вкарва в конюнктурата на съвременна война, която няма нищо общо с тоя празник. Освен ако в Украйна Путин не е пуснал солдати, родени в 1855-а година примерно :lol:

Общо взето някаква солидарност с останалият свят, който се опитва да спре оня перко от Москва по всякакъв начин, за европейските подлоги на оная изрусената с пагоните и тем подобни благодарности от "братушките"
Няма как да им се сърдим те си имат амбициите на имперска нация и все някой им е длъжен. Това ми е мнението.

E, кво общо има националния ни празник с това бе :lol:

Що бре, има забрана да си честваме националният празник ли? Или просто не желаем да го честваме с държавни лица от страна която води агресивна война с народ който им е най-близък.
---
Кой те спира да си ядеш сръбско сирене а не боклуците според теб от ЕС.
Нямало българско сирене, тука лъжеш като Путин, че нямало да стреля по цивилни обекти.
От нашите млечни продукти, лично за мен няма по-хубави, дали е заради бактерията дали защото така сме свикнали. Всичко друго ми е някак еднакво.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 мар 2022 14:42

„През целия ми живот ни бяха казвали, че САЩ е ужасна страна – казва Виталий, отново пред Grantland през 2011-а. – Че това са изключително агресивни хора и че всички се стрелят по улиците. Казваха ни, че американците искат война с Русия и че ще ни вземат за техни роби. Аз също го вярвах и в един момент осъзнах, че може да ми се наложи да защитавам страната си от американците, които искат да завладеят целия свят.

И когато отидох там, не можех да разбера защо хората са толкова дружелюбни към нас, дори повече от руснаците! Страхотна храна, прекрасни плажове... Почувствах се като дете на Коледа. Винаги съм си мислил, че има само един вид сирене и то има само едно име – „сирене“. Но в супермаркетите там имаше стотици видове сирена! Щеше да ми падне челюстта. Когато се прибрах, всички ме питаха как е било в САЩ. По онова време за един руснак беше по-лесно да отиде на Луната, отколкото да пътува до Щатите. Хората се впечатлиха от всичко, което им разказах.“

Владимир допълва: „По онова време при нас беше дошъл командир от американската армия. Един ден му обясних, че още от 12-годишен стрелям с Калашников, мятам гранати, минавам през тунели, участвам във военни подготовки и уча какво се прави при танкова атака. Той ме погледна неразбиращо и ми каза: „Моля?!? Когато аз бях на 12, ходих в „Дисниленд“, за да видя Мики Маус! За какви неща мислите вие тук?“ Какво да кажа – подготвяхме се. Бяха ни промили мозъците".
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 мар 2022 14:44

Red_Neck написа:
delqnski47 написа:Най любимите са ми ''мейнстрийм'' стоките ''made in EU'' боклуците по магазините . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Обаче имаш своя "мейнстрийм" избор какво и дали да потребиш, .... нали ;)
Друго си е "ъндърграунд" дефицита, черен пазар или чат-пат някой купон за бутилка олио и кило захар ;) :mrgreen: :mrgreen:

Ами , да, имам 15 вида ''made in EU'' боклучава стока . Не виждам разлика между това и ''БКП или БЗНС'' преди 1989 .
Бих дал всичко, за да се продава сръбско сирене по магазините . Добре че границата е близо до София . Мляко си набавям от една жена, която си пасе овцете на открито . А алкохол от един мой колега, който хобито му е да прави вино и ракия . За другите неща просто нямам избор, но ако имах, щях да ходя навсякъде за да си набавям .
Българите в Люксембург(например) биха дали всичко за да ядат домашен български домат :!: Имам познати там .
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”