Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Groucho » 28 фев 2022 21:40

slash1912 написа:Всъщност знае ли се другаря Ким каква позиция има за ученията на Руската армия в Украйна?

Земе да прати в Одеса една ракета от неговите, за да изтества дали подопечните му са завършили технологията на прицелването :lol:
Така или иначе в Украйна се гърми яко, никой няма да се усети откъде е дошла :lol:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 28 фев 2022 21:46

Проблем ще стане,ако не уцели траекторията и се приземи примерно някъде в Сибир.Ония перко в Москва ще си помисли,че е НАТО и като нищо ще натисне бутона :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 фев 2022 21:46

slash1912 написа:
ФИФА и УЕФА официално обявиха, че изхвърлят Русия от международния футбол заради войната, която страната води на територията на Украйна. Всички руски отбори, независимо дали клубни или национални, се отстраняват от надпреварите под егидата на двете централи до второ нареждане.

Тва да се чува, браво.
Азиатците да ходят да се състезават в Азия.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 28 фев 2022 21:53

slash1912 написа:Проблем ще стане,ако не уцели траекторията и се приземи примерно някъде в Сибир.Ония перко в Москва ще си помисли,че е НАТО и като нищо ще натисне бутона :mrgreen:

Истина, при тестовете често нещо не сработва правилно.
Но няма как да се изработи качествен продукт без тестове и корекции на неточностите, открити при тестовете :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 фев 2022 22:00

pomiqrat написа:Не ни пука за туземците в Африка и Азия. Винаги са били тежест за цивилизацията.

Миналият месец бях в Дубай - ходи, огледай и ми кажи пак кои са туземците :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 28 фев 2022 22:00

fcb_bg написа:
Soulen написа:
slash1912 написа:
ФИФА и УЕФА официално обявиха, че изхвърлят Русия от международния футбол заради войната, която страната води на територията на Украйна. Всички руски отбори, независимо дали клубни или национални, се отстраняват от надпреварите под егидата на двете централи до второ нареждане.

В Азиатската шампионска лига, Зенит и ЦСКА Москва ще мачкат сериозно. Да му мислят грандовете на Туркменистан и Шри Ланка.

Супер. Израел си бомби години наред в чужди земи и ноу проблем. Турция влиза в Сирия и Ирак, окупира територии насреща -?
Сирия не може все още да си използва енергийните източници, реакция за това към САЩ?
Имам дълъг лицемерен списък...

Ами дадох ти пример, че и за вашите золуми на никой не му пукаше досега и Запада само плямпаше, а накрая газпром спонсор на Уефа, олимпиади, финали и първенства в Русия. Северен поток 2 и т.н.

Уж сте големия враг на Нато и САЩ, а накрая единствената санкция беше заради допинг скандалите, къде събитахте симпатии от доста хора заради несправедливост там като всички знаем, че се зоби яко, но само вас хванаха.

Просто Путин прекали и се оля и на вас всичко ви се прощаваше.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 28 фев 2022 22:07

boabbb написа:
pomiqrat написа:Не ни пука за туземците в Африка и Азия. Винаги са били тежест за цивилизацията.

И колко дубайци видя? И колко дубайци има замесени в построяването на Дубай? И има ли човек, който би искал да живее в Дубай?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 фев 2022 22:11

pomiqrat написа:
boabbb написа:

И колко дубайци видя? И колко дубайци има замесени в построяването на Дубай? И има ли човек, който би искал да живее в Дубай?

:lol: :lol: :lol: Не ми обяснявай, ходи, огледай се, виж "туземците" и пак ще говориме ... Никой не иска да живее там, за това са 90% чужденци.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 28 фев 2022 22:38

Ae, това е докато има петролец според мен. После най-вероятно ще се върнат към развъждането на камили, въпреки че има теории, че ще се задържат с финансови услуги, туризъм и прочие :roll:

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 фев 2022 22:56

delqnski47 написа:Брато , тая ''окупация в Крим'' ми звучи смешно на фона на 2/3 население руснаци . Не знам кво е ''лъгал'' за Крим и какво не, не помня хронологията преди 8 години . Крим се присъедини към Русия, хората излезнаха да празнуват и това беше единственото обществено събитие . След тва е мъгла..... западните медии услужливо мълчат и не правят репортажи или интервюта или коментари за това какво е настроението на хората в Крим . Айде.... да отидат и да ги питат колко им е гадно, че са в Русия .
И преди някой да каже ''Ама Ердоган ако каже, че при нас има много турци'' , моля Ви . Тоя спор вече го водихме по назад . :lol:

Да де, понеже го водим и го губите и не е удобно. Както не е удобно да отговориш на това, което те питам конкретно. :lol:

Groucho написа:Ам, защо па никой не прави забележка на диктатора Ердоган? Целият западен свят наскача за Украйна, а Ердо като влезе с неговата войска у Сирия или Либия - но проблемо, наш човек, съюзник :lol: Изповядва демократично-отбранителните ценности на НАТО :lol:

Все едно да питаш защо има такава съпричастност към бежанците от Украйна и хората им предлагат подслон и защо не го правят за тези от Либия, Сирия, Пещерата на Али Баба и тн :lol:
Бяла и европейска, християнска държава :lol: Те тва е разликата казано директно и без заобикалки.
Последна промяна от Thsmith на 28 фев 2022 23:04, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”