Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот boabbb » 28 фев 2022 17:33

Groucho написа:
delqnski47 написа:Не че някой ще ми повярва, но НЕ .... не съм ''русофил'' :lol:

Релакс, не разбират, че половината и повече "русороби" в България просто мразят НАТО, защото са видели колко точно отбранителен съюз е НАТО. Но дон Гришон да хвърли всички Купи на Съветската армия в Ариана, да не се ослушва :lol:

Аз мразя НАТО, защото хвърляха хуманитарна помощ с обеднен уран на няколко десетки километра от където живея, което съответно оказва дългосрочно влияние върху здравето на хората. Мистър Путин и Раша не са ми направили нищо, че да ги мразя, там с техните водкаджии да си се оправят сами. Братята американци и в града ни са хвърляли хуманитарна помощ 1944 година, има немалко убити ... Абе, първи френдове сме :evil:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 фев 2022 17:38

Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:И , изненада, ти се информираш само от едната страна, а човек трябва да се информира от двете.......
А в момента имаме масова цензура по едната линия . Информацията е информация и тя цвят НЯМА .

Коя е другата страна? Онази, която лъже като циганче ли? Само що се отнася до Украйна, нека да си припомним.
- Няма руски войски в Крим
- Няма руски войски в Източна Украйна
- Няма букове, няма самолет, някой друг го е свалил, бла бла
- Няма да се намесваме
- Военно учение, нищо повече
- Оттегляме се от границите, учението свърши
- Това не е война

Приказката за лъжливото овчарче дали си я чувал и в кой момент точно трябва да слушаме другата страна, която не спира да лъже и маже и то от най-високо ниво, официално.
Изобщо не си струва да коментираме как все техни врагове се заразяват с разни бойни вещества, падат по бани, разстрелват ги случайни бандити и тн и тн. Ти ми говориш за друга гледна точка?

Ами не може все ''те да са лошите'', нещо не ми се вярва това, излизащо от ''раздаващите демокрация в Близкия Изток 30 години'' ... :lol:

Koе точно не ти "излиза"? Нещата, които споменах така ли се случиха или сме гледали някаква химера? Ако да, какво точно не ти излиза? Другото е отговор тип "ама вие биете негрите" :lol:

Много ми е интересно що няма протести в Крим . А, да, лошия Путин . Само че това го правят и всички европейски държави...както и Трюдо с протестите . Греда . Все пак, за да бъдем честни, имаше протести в Москва от сегашните украински фашисти .
https://news.bg/int-politics/50-000-dus ... -krim.html

''РИА Новости съобщава за трима задържани на демонстрацията „Против присъединяването на Крим към Русия" в Москва. Те са носили знаме със символика, имаща отношение към Третия Райх", заявява представител на московската полиция.''

Говори ли ти нещо ''Алеята на ангелите в Донбас '' ?

Какви протести бре човек? Кое точно от горните неща не е така? Отговори като човек, а не се опитвай да сменяш темата. Нали искаше други гледни точки?
---
Говори ми, говори ми. Говори ми колко сходни с Хамас са терористите там. Стратегия едно към едно.

Протест, че са в ''руска окупация'' . :lol:
Добре, брато, ти как си представяш Путин да каже ''Пичове.....да знаете, че след 2 седмици ще ви атакувам . Обаче не се подготвяйте....моля ви .Казвам го, защото съм джентълмен'' :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 фев 2022 17:44

delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:
Коя е другата страна? Онази, която лъже като циганче ли? Само що се отнася до Украйна, нека да си припомним.
- Няма да се намесваме
- Това не е война

Приказката за лъжливото овчарче дали си я чувал и в кой момент точно трябва да слушаме другата страна, която не спира да лъже и маже и то от най-високо ниво, официално.
Изобщо не си струва да коментираме как все техни врагове се заразяват с разни бойни вещества, падат по бани, разстрелват ги случайни бандити и тн и тн. Ти ми говориш за друга гледна точка?

Ами не може все ''те да са лошите'', нещо не ми се вярва това, излизащо от ''раздаващите демокрация в Близкия Изток 30 години'' ... :lol:

Koе точно не ти "излиза"? Нещата, които споменах така ли се случиха или сме гледали някаква химера? Ако да, какво точно не ти излиза? Другото е отговор тип "ама вие биете негрите" :lol:

Много ми е интересно що няма протести в Крим . А, да, лошия Путин . Само че това го правят и всички европейски държави...както и Трюдо с протестите . Греда . Все пак, за да бъдем честни, имаше протести в Москва от сегашните украински фашисти .

''РИА Новости съобщава за трима задържани на демонстрацията „Против присъединяването на Крим към Русия" в Москва. Те са носили знаме със символика, имаща отношение към Третия Райх", заявява представител на московската полиция.''

Какви протести бре човек? Кое точно от горните неща не е така? Отговори като човек, а не се опитвай да сменяш темата. Нали искаше други гледни точки?
---
Говори ми, говори ми. Говори ми колко сходни с Хамас са терористите там. Стратегия едно към едно.

Протест, че са в ''руска окупация'' . :lol:
Добре, брато, ти как си представяш Путин да каже ''Пичове.....да знаете, че след 2 седмици ще ви атакувам . Обаче не се подготвяйте....моля ви .Казвам го, защото съм джентълмен'' :lol:

Лъга или не лъга за всички тези неща? Да или не?

Що се отнася до това как си представям, ако искаш се върни назад във времето и си пусни W какво направи, как посочи часа, пусна часовника и каза директно какво иска от Саддам. Когато часовника "спря", нещата станаха, но без цирка, който се вижда сега.
Всъщност H.W.B. направи горе долу същото при пустинен щит и пустинна буря :lol: Ей, така си го представям, щом питаш. Първо обаче трябва да отговориш на горния въпрос.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 фев 2022 18:10

Брато , тая ''окупация в Крим'' ми звучи смешно на фона на 2/3 население руснаци . Не знам кво е ''лъгал'' за Крим и какво не, не помня хронологията преди 8 години . Крим се присъедини към Русия, хората излезнаха да празнуват и това беше единственото обществено събитие . След тва е мъгла..... западните медии услужливо мълчат и не правят репортажи или интервюта или коментари за това какво е настроението на хората в Крим . Айде.... да отидат и да ги питат колко им е гадно, че са в Русия .
И преди някой да каже ''Ама Ердоган ако каже, че при нас има много турци'' , моля Ви . Тоя спор вече го водихме по назад . :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 28 фев 2022 18:17

Точно делянски не съм очаквал че ще се хване на фейкове от Риа и рт. Тва се едно Пик пише за Бойко. Опозиционните медии ги няма в Русия от 2018.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 фев 2022 18:19

Warped написа:Точно делянски не съм очаквал че ще се хване на фейкове от Риа и рт. Тва се едно Пик пише за Бойко. Опозиционните медии ги няма в Русия от 2018.

Ама кое е фейк, че автономния Крим е 70% руснаци ?
Sofia.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 28 фев 2022 18:31

delqnski47 написа:
Warped написа:Точно делянски не съм очаквал че ще се хване на фейкове от Риа и рт. Тва се едно Пик пише за Бойко. Опозиционните медии ги няма в Русия от 2018.

По твойта логика,давай да подаряваме на Турция-Разград и Кърджали.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 фев 2022 18:39

moreto vn написа:
delqnski47 написа:

По твойта логика,давай да подаряваме на Турция-Разград и Кърджали.

Не може, защото не са автономни области . А и не сте правили проучване какво искат хората там . Тва че се определят като турци(помаци) не означава че искат да са в Турция .
Аз имам приятели помаци от тоя район . Няма по големи националисти с българско самосъзнание от тях :!:
Sofia.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 28 фев 2022 18:44

delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:Да, принципно ако живеех в пещера и нямах представа какво става на 10 км от мен, при всички случаи нямаше да се чувствам застрашен.
И изненада, аз не се чувствам застрашен защото сега Путлер и Руслямска Държава решиха да атакуват Украйна. От 15 години говоря, че те са най-голямата опасност за нашето бъдеще и за континента. Не Турция, не някой друг, а те. Винаги съм твърдял, че трябва да се обвържем максимално с Чичо Сам и същия да има възможно по-голямо присъствие, което да откаже някой водкаджия да се разхожда тук. От времето на Гоце рева като линейка за всичките му корупцион проекти и големи шлемове, които ни обвързват и ни правят зависими от тези ватници, нещо което е изключително опасно за нас.
Това е мнението ми спрямо това, което виждам от десетилетие, това което чувам и това което прочитам. Не от днес и не понеже по новините са казали така.

И , изненада, ти се информираш само от едната страна, а човек трябва да се информира от двете.......
А в момента имаме масова цензура по едната линия . Информацията е информация и тя цвят НЯМА .

- Няма да се намесваме
- Това не е война

Делянски протести в Крим няма, защото протестите са забранени изобщо в Русия с новата конституция, с която Путя си бетонира безсрочен мандат и забрана да бъде разследван ако някога падне от власт. Това да ти говори нещо? Също въпреки забраната хората излязоха да протестират в 55 града през всички 4 дни знаеш ли колко руснаци са арестувани? Над 5300. Имам една позната - бесарабска българка. Да от тези "репресираните". Вика, че няма такова нещо. Сега е тук в Америка с роднините, но не заради репресии. Вика гледам американски телевизии, репортажи в интернет, моите роднини ми пращат видеа от Източна Украйна, където живеят и гледам руска телевизия- руската е пълна пропаганда. Нищо общо с реалността. Така, че моят съвет е да изключиш руските телевизии. Путин мисли, че с комунистическите прийоми ще спечели. Няма да стане. Аз от днес не чета и някои български сайтове, които са пълни с НЕновини и пропаганда. Набавям си информацията от първо лице до колкото мога. А относно Алеята на Ангелите в Донбас изобщо не се знае кой по кого е стрелял. Там беше мешавица. И двете страни имаха едни и същи оръжия. Няма как да се докаже, точно кой е изстрелял снарядите. Както се видя в последните дни Донбаските измекяри на Путин типично като комунисти спретнаха няколко фалшиви инцидента за да предизвикат напрежение. Гледах интервюта с хора от Домбас. Те изобщо не ги искаха тея партизани, които са ги окупирали. Заради тях им е съсипан бизнеса, услугите,всичко. Нямаха банки нямаха нищо. Измекярите превърнаха района в кочина.Когато тази война свърши и ако има Трибунал както за Милошевич много неща ще излязат на яве.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 фев 2022 18:53

bobonikolov написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:И , изненада, ти се информираш само от едната страна, а човек трябва да се информира от двете.......

- Няма да се намесваме
- Това не е война

Делянски протести в Крим няма, защото протестите са забранени изобщо в Русия с новата конституция, с която Путя си бетонира безсрочен мандат и забрана да бъде разследван ако някога падне от власт. Това да ти говори нещо? Също въпреки забраната хората излязоха да протестират в 55 града през всички 4 дни знаеш ли колко руснаци са арестувани? Над 5300. Имам една позната - бесарабска българка. Да от тези "репресираните". Вика, че няма такова нещо. Сега е тук в Америка с роднините, но не заради репресии. Вика гледам американски телевизии, репортажи в интернет, моите роднини ми пращат видеа от Източна Украйна, където живеят и гледам руска телевизия- руската е пълна пропаганда. Нищо общо с реалността. Така, че моят съвет е да изключиш руските телевизии. Путин мисли, че с комунистическите прийоми ще спечели. Няма да стане. Аз от днес не чета и някои български сайтове, които са пълни с НЕновини и пропаганда. Набавям си информацията от първо лице до колкото мога. А относно Алеята на Ангелите в Донбас изобщо не се знае кой по кого е стрелял. Там беше мешавица. И двете страни имаха едни и същи оръжия. Няма как да се докаже, точно кой е изстрелял снарядите. Както се видя в последните дни Донбаските измекяри на Путин типично като комунисти спретнаха няколко фалшиви инцидента за да предизвикат напрежение. Гледах интервюта с хора от Домбас. Те изобщо не ги искаха тея партизани, които са ги окупирали. Заради тях им е съсипан бизнеса, услугите,всичко. Нямаха банки нямаха нищо. Измекярите превърнаха района в кочина.Когато тази война свърши и ако има Трибунал както за Милошевич много неща ще излязат на яве.

Аз се информирам и от двете страни.
Трюдо = Путин !
Гледал ли си ги протестиращите какво ги правят в Германия, Франция....?
Крим ако искаха, щяха да направят протест и Запада щеше да почне да изолира Русия още тогава . Но не го направи .
Мисля, че всичко друго може да е вярно, но тва с ''окупация в Крим'' , т.е. ''репресии върху населението'' (така го четем) ми бие на западна пропаганда.
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”