Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Войната в Украйна
Ауууу, какво ужасяващо престъпление ! Карат украинците да бъдат обучавани от... руски учители ! Холокоста ряпа да яде !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
JimBeam написа:Ще видим ли от теб мнение против Русия и Путин и техните действия? Как ще коментираш например ти и всички вие русофилите или тези, които уж не се правите на такива за скопяването на украинските войници?
Против кои действия ??! Питай конкретно, така е много общо.
П.п.: не знам за никакво скопяване, не следя военните престъпления на двете армии. Но знам, че на война зверства се вършат и от двете страни. Включително и във войни с участието на някои "демократични армии" .... за съжаление, това е част от всяка война.
А, сега трябва и да обяснявам за какви точно действия. Явно руската армия е на курорт в Украйна от месец февруари. О виждаш ли не бил видял за какво скопяване става въпрос въпреки че четеш темата всеки ден и случайно някак си си подминал поста на пацето от преди 2 дни в тази тема. И ето пак намесваш запада ей така в нищото и оставаше да питаш защо бият негрите например, а после говориш за лицемерие за този и онзи. Типичната руска опорка извадиш му нещо срещу Русия и той веднага "ама ти знаеш ли какво са правили САЩ преди 20, 30 години?"
Тука е адски нагъл филм - Ти що не казваш това, оня що не викал онова.
Питаш ги има ли американска намеса в Украйна - тихо.
Като скочат цените покрай Тайван, пак орките ще са виновни.
Тя америчката външна политика няма нищо общо.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
-
1. Руската армия не е на курорт в Украйна. Но тя не прави нищо по-различно от най-големия световен агресор след ВСВ .... и когато си мълчиш за злините на САЩ, не виждам с какви очи съдиш Русия. Аз лично отказвам да участвам в тези игри на двоен морал. Или ще осъждаме всяка агресия, или никоя.
2. Сводките по темата на американците във форума рядко ги чета вече, щото не ми се занимава с украинска пропаганда, а те бълват такава всеки ден. Та сигурно съм изпуснал много неща .... но както казах, зверства винаги има на война. Естествено, че не одобрявам тези неща, но дотук не съм коментирал и украинските такива, така че няма как да ме обвиниш в двойни стандарти.
2. Сводките по темата на американците във форума рядко ги чета вече, щото не ми се занимава с украинска пропаганда, а те бълват такава всеки ден. Та сигурно съм изпуснал много неща .... но както казах, зверства винаги има на война. Естествено, че не одобрявам тези неща, но дотук не съм коментирал и украинските такива, така че няма как да ме обвиниш в двойни стандарти.
fcb_bg написа:Тука е адски нагъл филм - Ти що не казваш това, оня що не викал онова.
Явно четеш избирателно или така ти е промит руският мозък, че да четеш през редовете като стане дума за Русия. Всички тук, които подкрепяме запада и сме част от него и не искаме да имаме нищо общо с изтока сме казвали, че САЩ са се намесили в Украйна през годините и са обучавали армията им и те дори не го и крият дори. Ако намекваш обаче за политическа намеса и такава има, ама трябва да отбележиш и руската такава още от 2014 и с инсталираният президент от Москва който разбуди всичко особено в Донбас. Много пъти сме коментирали диверсионните групи през онези години точно в Донбас и доказателства има колкото искаш с имената им дори като единият дори в момента постоянно говори за войната и дори от време на време критикува и действията на Русия.
ReBorn1982 написа:1. Руската армия не е на курорт в Украйна. Но тя не прави нищо по-различно от най-големия световен агресор след ВСВ .... и когато си мълчиш за злините на САЩ, не виждам с какви очи съдиш Русия. Аз лично отказвам да участвам в тези игри на двоен морал. Или ще осъждаме всяка агресия, или никоя.
Били ми казал кога САЩ е влезнала в чужда държава, за да "защитава" американци и в същото време да анексира територии без значение дали са били американски преди 50-100-200-300 години? Точно ти си човека, който винаги говори против запада и от февруари насам не е обелил и дума против Путин и винаги влизаш на контра какво бил направил запада и най-вече САЩ? За разлика пък от Русия САЩ където и да са влезнали не го правят сами и винаги с алианса и към ден днешен не са анексирали каквато и да е територия да е тяхна.
Дори и в момента не обелваш дума за изтезанията на руснаците.
Я да видим сега колко слепи хора ще се намерят.
paceto написа:Изскочиха някакви простотии, които не знам как да ги коментирам.
https://twitter.com/justkotekmeme/statu ... 0860321794
Надолу в нишката става повече от ясно и има някакъв стоп кадър, а не искам да се ровя за това видео.
Вече му знаят имената и къде живее.
Последна промяна от JimBeam на 02 авг 2022 23:32, променено общо 2 пъти.
-
Абе фЪцЪбЪ вместо да се скрие в дупката си и да не се показва, предвид масовите убийства и престъпления, които вършат сънародниците му в Украйна, той тръгнал тука да ръси акъл и мозък (който го няма) и да назидава, егати нахалното същество... Ама оня отгоре вижда всичко и ще дойде и неговия ред да си получи заслуженото, след като от форума никой не взема мерки срещу това му поведение.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)
JimBeam написа:fcb_bg написа:Тука е адски нагъл филм - Ти що не казваш това, оня що не викал онова.
Явно четеш избирателно или така ти е промит руският мозък, че да четеш през редовете като стане дума за Русия. Всички тук, които подкрепяме запада и сме част от него и не искаме да имаме нищо общо с изтока сме казвали, че САЩ са се намесили в Украйна през годините и са обучавали армията им и те дори не го и крият дори. Ако намекваш обаче за политическа намеса и такава има, ама трябва да отбележиш и руската такава още от 2014 и с инсталираният президент от Москва който разбуди всичко особено в Донбас. Много пъти сме коментирали диверсионните групи през онези години точно в Донбас и доказателства има колкото искаш с имената им дори като единият дори в момента постоянно говори за войната и дори от време на време критикува и действията на Русия.
Мозъкът ми си е наред, ти ако си мислиш, че панаира е за свободи, демокрации и рахата на местните, да не се хабя с теб.
Ако мислиш, че външната политика на Щатите е ок, виж цените.
JimBeam написа:ReBorn1982 написа:1. Руската армия не е на курорт в Украйна. Но тя не прави нищо по-различно от най-големия световен агресор след ВСВ .... и когато си мълчиш за злините на САЩ, не виждам с какви очи съдиш Русия. Аз лично отказвам да участвам в тези игри на двоен морал. Или ще осъждаме всяка агресия, или никоя.
Били ми казал кога САЩ е влезнала в чужда държава, за да "защитава" американци и в същото време да анексира територии без значение дали са били американски преди 50-100-200-300 години? Точно ти си човека, който винаги говори против запада и от февруари насам не е обелил и дума против Путин и винаги влизаш на контра какво бил направил запада и най-вече САЩ? За разлика пък от Русия САЩ където и да са влезнали не го правят сами и винаги с алианса и към ден днешен не са анексирали каквато и да е територия да е тяхна.
Дори и в момента не обелваш дума за изтезанията на руснаците.
Я да видим сега колко слепи хора ще се намерят.paceto написа:Изскочиха някакви простотии, които не знам как да ги коментирам.
https://twitter.com/justkotekmeme/statu ... 0860321794
Надолу в нишката става повече от ясно и има някакъв стоп кадър, а не искам да се ровя за това видео.
Вече му знаят имената и къде живее.
Веднага ще ти се разясни въпросът в първото изречение, когато само... то откъде да започна... ами от издевателствата в затвора Абу Гариб, нали мърмореше за скопяване.