Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 27 фев 2022 18:44

[tweet][/tweet]
Groucho написа:Путин ако е с ума си, трябва да изтегли войските си веднага от Украйна. Каквито и планове да е имал за войната, не изглежда да вървят добре. Дано се договорят за мир днес, след като ще се срещат с украински представители. После Русия да се ориентира към Азия, след като Европа не я иска. Китай и Индия са страни с достатъчно човешки и икономически потенциал.

Мислех, че ще ще вземат всичко в рамките на Донецк и Луганск, ще решат водния проблем на Крим и дотам.
Какъв Киев, какви глупости взеха да правят. От години американци и британци обучават украински военни на диверсия и партизанска война.
И тръгваш , ама реално не водиш военни действия и търпиш загуби.
Не знам какво е очаквал Путин наистина.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 27 фев 2022 19:30

fcb_bg написа:Мислех, че ще ще вземат всичко в рамките на Донецк и Луганск, ще решат водния проблем на Крим и дотам.
Какъв Киев, какви глупости взеха да правят. От години американци и британци обучават украински военни на диверсия и партизанска война.
И тръгваш , ама реално не водиш военни действия и търпиш загуби.
Не знам какво е очаквал Путин наистина.

Западняците надиграха Путин, трябва да си го признае, ако разсъждава трезво и да се отдръпне. Иначе ще изгуби напълно подкрепата на руснаците и е дотам. Украйна без тежко бомбене по градовете и много жертви няма да я превземе. Само ще затъне в дълга война, а във Вашингтон ще празнуват всеки ден от нея.

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 27 фев 2022 19:33

Warped написа:Вече има и заплахи с ядрено оръжие......
Казах ви че санкциите не са толкова слаби колкото ги изкарвате.
Германците почнаха да си нарушават закони, което не е добре.

Точно с тези санкции може само да го стиснат за топките. Мислете че му пука за тях,държи кранчето на Европа а и държи най големия Арсенал от ядрени оръжия. Европейските гейове могат само да се надупят и да чакат руския чеп. :lol:
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 27 фев 2022 19:36

ImmortaL_1000 написа:Точно с тези санкции може само да го стиснат за топките. Мислете че му пука за тях,държи кранчето на Европа а и държи най големия Арсенал от ядрени оръжия. Европейските гейове могат само да се надупят и да чакат руския чеп. :lol:

Санкциите няма да са проблем, ако руснаците го подкрепят, но според мен болшинството от тях не подкрепят решението за война в цяла Украйна и това е най-големият проблем на Путин.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 27 фев 2022 19:51

ImmortaL_1000 написа:

Точно с тези санкции може само да го стиснат за топките. Мислете че му пука за тях,държи кранчето на Европа а и държи най големия Арсенал от ядрени оръжия. Европейските гейове могат само да се надупят и да чакат руския чеп. :lol:

Ами те са го стиснали толкова за топките, че чак са сини. Махни, че са ги извадили от SWIFT. По-страшно за тях е, че блокираха активите на руската централна банка. Русия има много злато, но то в момента е безполезно, защото на практика не могат да го продадат. Реакцията на Путин е очаквана. И на вас да ви блокират 200 млрд крадени пари по света и вие ще откачите. Грешката на Европа е, че си мисли, че разговаря с нормален човек. А той е луд за връзване. Такива ги оправя само оловото. Аз мисля, че Путин скоро ще го свитнат.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 фев 2022 20:04

ImmortaL_1000 написа:

Аз само да попитам, каква е разлика между това да имаш ядрен арсенал за да унищожиш 10 планети като нашата и 1? Смисъл, като свършиш с едната ще почнеш с другите ли? :lol: И като гледам европейците са решили него да дупят. 2% от световната икономика (скоро 1%) тръгнали да "надупват" останалата час, добър виц.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 27 фев 2022 20:05

bobonikolov написа:
ImmortaL_1000 написа:

Ами те са го стиснали толкова за топките, че чак са сини. Махни, че са ги извадили от SWIFT. По-страшно за тях е, че блокираха активите на руската централна банка. Русия има много злато, но то в момента е безполезно, защото на практика не могат да го продадат. Реакцията на Путин е очаквана. И на вас да ви блокират 200 млрд крадени пари по света и вие ще откачите. Грешката на Европа е, че си мисли, че разговаря с нормален човек. А той е луд за връзване. Такива ги оправя само оловото. Аз мисля, че Путин скоро ще го свитнат.

Със сигурност ли не могат да го продадат? На никой по света?
А това със сметките на Путин е пълен смях. Сигурно ходи с лична карта, да си внася в ДСК.
В общи линии - много шум за нищо
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 27 фев 2022 21:01

Спирането на руските медии е малоумно! Не виждам какъв е проблема човек да черпи информация от различни източници и сам да си вади изводи кой крив и кой прав. За мен това е абсолютно неадекватно решени на ЕК.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 27 фев 2022 21:08

Ozzimozzi написа:Спирането на руските медии е малоумно! Не виждам какъв е проблема човек да черпи информация от различни източници и сам да си вади изводи кой крив и кой прав. За мен това е абсолютно неадекватно решени на ЕК.

Руските медии отдавна не предлагат нищо друго освен пропаганда. Няма дори опозиционни телевизионни канали. Служат само на Путин. Не отразяват нищо различно от това, което той иска да вижда и чува. Даже късно ги отстраниха. Трябваше много отдавна да го направят.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 27 фев 2022 21:14

bobonikolov написа:
Ozzimozzi написа:Спирането на руските медии е малоумно! Не виждам какъв е проблема човек да черпи информация от различни източници и сам да си вади изводи кой крив и кой прав. За мен това е абсолютно неадекватно решени на ЕК.

Руските медии отдавна не предлагат нищо друго освен пропаганда. Няма дори опозиционни телевизионни канали. Служат само на Путин. Не отразяват нищо различно от това, което той иска да вижда и чува. Даже късно ги отстраниха. Трябваше много отдавна да го направят.

Аз лично не виждам причина това да бъде направено, освен при нас да достига информация, която е удобна на едната страна в конфликта. За мен е жалко, че ЕК налага подобна цензура.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Свободна зона”