Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот icko65 » 02 авг 2022 21:12

Capitana_Puyol написа:При 200хил. избити практически нямаше да съществува украинска армия и боеспособни единици. Щяха да се бият с необучени деца и старци, ама като гледам май на другата страна им намалява стремглаво човешкия ресурс, та спешно сформират батальони от на майната си в далечния изток. :)
Също и от Донбас спешно прехвърлят части в Запорожието и Херсон, че и там ги поизбиха стабилно и не останаха достатъчно орки да опазят окупираните територии.

Тц.. Украйна почна с 600 000..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 02 авг 2022 21:18

С мобилизираните ако щат и милиони могат да ги изкарат. Орките обявиха и еди колко си свалени украински самолети+хеликоптери, при положение че цялата ВСУ няма толкова налични изобщо, но говорещата глава Конашенков обявяваше такива цифри още през март-април, че излезе че са унищожили украинските ВВС 3 пъти. :) Очевиден индикатор, че орките лъжат за ВСИЧКО в промишлени количества. И после някакъв руснак от Белгород питаше във фейсбук защо падат ракети на главата му след като "още през април бяхме унищожили украинските ВВС". Ама аз нямам нищо против да си лъжат зомбонаселението и собствената армия, това ще ги направи още по-високомерни и подценяващи противника, за което си плащат скъпо с все повече руско оркско печено. Добър пример беше Киевската офанзива, където си бяха приготвили парадните униформи и не очакваха голяма съпротива, след което украинците ги попиляха с дронове и артилерия - там орките понесоха по-големи щети сигурно и от Донбас и Южна Украйна взети заедно. Затова и се изтеглиха от северна Украйна - бити и разгромени обратно в матушката.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 авг 2022 21:39

icko65 написа:
moreto vn написа:Както със вашите твърдения на путлеристите,че са избити 100 000 украински войници и са унищожени половината ужасните за орките HIMARS.Питаш показвам дали е вярно,можем да гадаем.Както при крайцера Москва,някакъв матрос е пушел,не вярвам да е ударен от противокорабни ракети....

200 000 са избити не 100 000.Проверявай където искаш.. Мосад.. ЦРУ.. Бангладеш.. Най новото КГБ на УкраИна..

Аз пък четох за 500 000 хил.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 02 авг 2022 21:42

moreto vn написа:Както със вашите твърдения на путлеристите,че са избити 100 000 украински войници и са унищожени половината ужасните за орките HIMARS.Питаш показвам дали е вярно,можем да гадаем.Както при крайцера Москва,някакъв матрос е пушел,не вярвам да е ударен от противокорабни ракети....

Аз лично нито веднъж не съм твърдял нищо, нито съм цитирал руски сводки. На мен ми е ясно, че и на двете страни вяра не мога да имам. Но конкретно украинците доста се оляха в лъжи ..... лъжат на едро, както и циганин не лъже.

Иначе, дори и да е имало такъв удар, 99% съм сигурен, че щетите са в пъти по-малко от грандоманските твърдения на укрите. Затова няма и читави снимки и видеа, щото ще лъсне истината.

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 02 авг 2022 21:44

Гледам никой не обърна внимание на това много важно действие на орките. Същите тези деца отвлечени от Украйна ще им промият мозъчетата в руски училища за филтрация, след което обучени във военни такива, след 10-15 години ще ги пратят отново в Украйна да избиват техните родители. 1 към 1 с еничарите при нас преди няколко века. Обаче сега в 21 век да се върши такова нещо е повече от скверно и мерзко ! Не че орките могат да ме учудят с нещо, но това минава всякакви морални граници - класическо еничарство в 21 век !
Capitana_Puyol написа:
On Russian state TV, State Duma Defense Committee's head Andrey Kartapolov proposed taking Ukrainian children from occupied territories and shipping them off to military boarding schools in Russia. Not one word about asking for their parents' permission or even their own wishes.

Тия похвати с отвличането на деца от Украйна към Русия, филтрирането им в училища и превръщането им във военни да ви напомнят на нещо от нашето минало ?
Видео - https://twitter.com/JuliaDavisNews/stat ... 2935372804
Тук гостът сам си казва какво трябва да стане с отвлечените украински деца и в какво да се превърнат след години...

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 авг 2022 21:49

ReBorn1982 написа:

Аз лично нито веднъж не съм твърдял нищо, нито съм цитирал руски сводки. На мен ми е ясно, че и на двете страни вяра не мога да имам. Но конкретно украинците доста се оляха в лъжи ..... лъжат на едро, както и циганин не лъже.

Иначе, дори и да е имало такъв удар, 99% съм сигурен, че щетите са в пъти по-малко от грандоманските твърдения на укрите. Затова няма и читави снимки и видеа, щото ще лъсне истината.

Украинците още от края на март месец забраниха всякакви видеа и снимки да се разпространяват докато не минат няколко дни по съображения за сигурност. Дори онзи опит за десант на реката, където ги избиха беше пуснато видео и снимки едва 2-3 дни след събитието. Ако не е имало дрон в тази въпросна атака на влака няма да видиш снимки и видеа, освен ако руснаците не пуснат нещо или след време ако отидат украинците на място да снимат за пропагандата.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 02 авг 2022 21:52

ReBorn1982 написа:

Ще видим ли от теб мнение против Русия и Путин и техните действия? Как ще коментираш например ти и всички вие русофилите или тези, които уж не се правите на такива за скопяването на украинските войници?

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 02 авг 2022 22:00

Те украинците нямат снимки/видео и от потъването на крайцера "Москва". Това не означава че не се е случило. Невинаги може да имаш достъп до всички поразени цели на противника, дори сега в 2022г., когато почти всичко се фотографира, понякога това не е възможно.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 02 авг 2022 22:16

paceto написа:
icko65 написа:

200 000 са избити не 100 000.Проверявай където искаш.. Мосад.. ЦРУ.. Бангладеш.. Най новото КГБ на УкраИна..

Аз пък четох за 500 000 хил.

Добре..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 02 авг 2022 22:19

paceto написа:
ReBorn1982 написа:

Украинците още от края на март месец забраниха всякакви видеа и снимки да се разпространяват докато не минат няколко дни по съображения за сигурност. Дори онзи опит за десант на реката, където ги избиха беше пуснато видео и снимки едва 2-3 дни след събитието. Ако не е имало дрон в тази въпросна атака на влака няма да видиш снимки и видеа, освен ако руснаците не пуснат нещо или след време ако отидат украинците на място да снимат за пропагандата.

Аз това го обяснявах още преди месеци ама не щат да слушат. Измислям си не знам си какво..... Дори и да им извадят снимки те пак няма да повярват. И го знаят. Така че, изобщо не знам защо изобщо се правят на интересни и питат за снимки. Типично заяждане. Ей сега пак ще се заядат като им кажа поредните неща, които стават в Запорожието. В българските села, които са под окупация са започнали да задължават учителите да преподават по руски образователни програми. Учителите са отказали. Сега ще карат руски учители да преподават в Запорожието от Русия. За да ги настанят са започнали принудително да отнемат къщите на хората. На моите познати са им казали, че ще настанят в къщата им руски учители и нямат право да октажат. В други празни къщи са се самонастанили т.нар "представители на новата власт". От някои от къщите, от които хората са напуснали окупаторите са започнали да изнасят всякаква покъщина и да си я разделят.

Върни се в “Свободна зона”