Спящите клетки на руслямска държава в действие. Национални предатели. Аз не бих ви дал поле за изява и бих ви провесил от дърветата.
https://www.ploshtadslaveikov.com/istin ... yFy9Koj2ZM
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Не пиша, за да защитавам Русия. Но пък и не се клоням на САЩ. Еднакво гнусно е какво се прави със света.
Но трябва да има противовес. Само една нелика сила ще доведе до трагедия да света.
Кланянето на Запад или на Изток не е добре, защото докато се кланяме на едните, гърба ни е открит за другите.
България, предоставяйки летище София за база на самолетите превозващи оръжие и военни в/от Афганистан и Украйна също участва активно. Дали е добре за нас ще видим.
Наслаждавайте се на слънчевата събота и живейте живота, докато можете.
Но трябва да има противовес. Само една нелика сила ще доведе до трагедия да света.
Кланянето на Запад или на Изток не е добре, защото докато се кланяме на едните, гърба ни е открит за другите.
България, предоставяйки летище София за база на самолетите превозващи оръжие и военни в/от Афганистан и Украйна също участва активно. Дали е добре за нас ще видим.
Наслаждавайте се на слънчевата събота и живейте живота, докато можете.
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
- insaneboy1
- Контакти:
Аз не мога да разбера българският мозък толкова ли е закърнял, та не може да разбере, че като осъждаш Русия не значи непременно, че си про-САЩ и приемаш и подкрепяш техните действия... Начетох се на дебилизми във фейсбук и русофилски промити мозъци, които са навсякъде около нас.
Последна промяна от insaneboy1 на 26 фев 2022 11:57, променено общо 2 пъти.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
insaneboy1 написа:Аз не мога да разбера българския мозък толкова ли е закърнял, та не може да разбере, че като осъждаш Русия не значи непременно, че си про-САЩ и приемаш и подкрепяш техните действия... Начетох се на дебилизми във фейсбук и русофилски промити мозъци са навсякъде около нас.
Прав си
Но обратното важи с пълна сила
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
-
emerson1leao
https://mobile.twitter.com/XyKyiv/statu ... 7285841923 Разбити путинисти край Херсон ! Сука бляд, слава Украйна !

Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:
- paceto
- Контакти:
insaneboy1 написа:Аз не мога да разбера българския мозък толкова ли е закърнял, та не може да разбере, че като осъждаш Русия не значи непременно, че си про-САЩ и приемаш и подкрепяш техните действия... Начетох се на дебилизми във фейсбук и русофилски промити мозъци са навсякъде около нас.
М да, и аз съм на същото мнение и винаги като застанеш на едната позиция те заклеймяват, че си към другата.
boglev написа:Warped написа:Тоя Боглев е солташак.
На новите руски Газ-ки двигателите са американски.....
Той Боглев е 1/2 украинец с роднини там и много по-наясно от теб
Той боглев ми се струва руски солташак и гербаджия....
А кой къде има роднини ти няма как да знеш
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Нападната е най-голямата държава по територия в Европа. Житницата на Европа.
Какво значи това? Правете си изводи...
Какво значи това? Правете си изводи...
-
emerson1leao
https://mobile.twitter.com/fpleitgenCNN ... 5350452231 Свините путинистки ще обстрелват с термобарични ракети, това ще е престъпление срещу човечеството ! 
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:
insaneboy1 написа:Аз не мога да разбера българският мозък толкова ли е закърнял, та не може да разбере, че като осъждаш Русия не значи непременно, че си про-САЩ и приемаш и подкрепяш техните действия... Начетох се на дебилизми във фейсбук и русофилски промити мозъци, които са навсякъде около нас.
Не, те са идиоти, русороби и путинофили.
Щом осъждаш кочината, задължително си кравар.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...