boglev написа:Явно за да си т.нар "цивилизован човек" трябва да си пълен лицемер и мекотело!
Случващото се е ужасно но също ужасно е случващото се в Ирак, Сирия, Афганистан. Съсипините след Арабската пролет държави.
Защо за тях не плачете?
Защото не са цивилизовани европейци и няма проблем да мрат? Мнозинството които пишат и ачат по тв до вчера не знаеха къде е Украйна и каква и е историта, ама сега са специалисти,налитова е модерно, ковид вече не е.
Когато имаш нестабилен психически съсед, дори и ей така вкъщи, в съседния апартамент, гледаш да се подсигуриш срещу него. Когато някой тръгне да ти скача на улицата или бягаш или се биеш, не стоиш да чакаш какво ще стане.
Това прави и Русия, превантивна защита.
И да плачете и да не плачете днес карате коли с руски петрол и се отоплявате с руска газ, като не са ви приятни, спрете да го правите и ходете пеша и стойте на студено.
Лицемери!!!
Помияри са всички до един. Западни лизачи и лицемери от най-високо ниво. И вчера некви хора ми се възмущават, че Русия била нападнала и аз като ги питам, а защо е нападнала седят и ме гледат като насрани.. Щото не се коментират причините, коментира се само следствието, което е удобно на всички леви пендеховци със западна ориентация да плюят. А нашия бастун със зализания перчем тръгнал да налага санкции хахаха с голия си гъз. Ейй, направо не мога да повярвам, че преди 1 година ми идеше да хвана една тръба и да направя на Боко тиквата главата на сол, след тези долни педали, които ни управляват в момента Боко изглежда като едно нетолкова лошо минало..