Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Войната в Украйна

Мнениеот ReBorn1982 » 02 авг 2022 19:54

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Мен ми е чудно, тоя митичен влак, дето уж думнали с Химерса укрите, няма ли поне една снимчица, видео .... било уж страшен удар, изгинали стотици, милиони дори, техника безчет унищожена ....

Ми, ние на Бобо разчитаме. Нали имал познати от бойното поле. Ама момчето ни се сърди, смята ни за под нивото му и не ще да ги дава.

И днес няма дори една снимчица на тоя митичен влак, с избитите милиони руснаци и унищожени милиарди танкове. Изображение .... как може, толкова сателити гледат отгоре, дронове обикалят, украински агенти работят в руския тил .... и една снимчица няма. Тц тц тц ....

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 02 авг 2022 20:11

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Мен ми е чудно, тоя митичен влак, дето уж думнали с Химерса укрите, няма ли поне една снимчица, видео .... било уж страшен удар, изгинали стотици, милиони дори, техника безчет унищожена ....

Ми, ние на Бобо разчитаме. Нали имал познати от бойното поле. Ама момчето ни се сърди, смята ни за под нивото му и не ще да ги дава.

И днес няма дори една снимчица на тоя митичен влак, с избитите милиони руснаци и унищожени милиарди танкове. Изображение .... как може, толкова сателити гледат отгоре, дронове обикалят, украински агенти работят в руския тил .... и една снимчица няма. Тц тц тц ....

Пиздец бригада.
https://www.youtube.com/watch?v=jk7mS1H5E_w

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 авг 2022 20:23

moreto vn написа:
ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:

Пиздец бригада.

Това е снимано от Кубрик в Уорнар Брос студио
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 02 авг 2022 20:37

И какво точно се вижда тук ?? ..... нищо конкретно. Някъде си нещо пуши. Пълно е с такива видеа и от двете страни. Къде са стотиците трупове, унищожените танкове и т.н. ?? Аз на видеото нищо такова не видях.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 02 авг 2022 20:43

moreto vn написа:
ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:

Пиздец бригада.

Да бе.. Учили сме руски. Едно е влакова композиция друго е жп гара. И като гледам уж избити а те 500 човека живи се оттеглят. Въобще и не погледнах видеото кога е качено
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 02 авг 2022 20:47

On Russian state TV, State Duma Defense Committee's head Andrey Kartapolov proposed taking Ukrainian children from occupied territories and shipping them off to military boarding schools in Russia. Not one word about asking for their parents' permission or even their own wishes.

Тия похвати с отвличането на деца от Украйна към Русия, филтрирането им в училища и превръщането им във военни да ви напомнят на нещо от нашето минало ?
Видео - https://twitter.com/JuliaDavisNews/stat ... 2935372804
Тук гостът сам си казва какво трябва да стане с отвлечените украински деца и в какво да се превърнат след години...
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 02 авг 2022 20:52

Както със вашите твърдения на путинистите,че са избити 100 000 украински войници и са унищожени половината ужасните за орките HIMARS.Питаш показвам дали е вярно,можем да гадаем.Както при крайцера Москва,някакъв матрос е пушел,не вярвам да е ударен от противокорабни ракети....

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 02 авг 2022 21:00

moreto vn написа:Както със вашите твърдения на путлеристите,че са избити 100 000 украински войници и са унищожени половината ужасните за орките HIMARS.Питаш показвам дали е вярно,можем да гадаем.Както при крайцера Москва,някакъв матрос е пушел,не вярвам да е ударен от противокорабни ракети....

200 000 са избити не 100 000.Проверявай където искаш.. Мосад.. ЦРУ.. Бангладеш.. Най новото КГБ на УкраИна..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 02 авг 2022 21:10

При 200хил. избити практически нямаше да съществува украинска армия и боеспособни единици. Щяха да се бият с необучени деца и старци, ама като гледам май на другата страна им намалява стремглаво човешкия ресурс, та спешно сформират батальони от на майната си в далечния изток. :)
Също и от Донбас спешно прехвърлят части в Запорожието и Херсон, че и там ги поизбиха стабилно и не останаха достатъчно орки да опазят окупираните територии.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 02 авг 2022 21:11

Със сигурност е така според путиновците,цялата украинска армия е избита и унищожена.Дори по последната информация орките нахлуват в Полша.

Върни се в “Свободна зона”