JackPackage написа:браво, браво.... аз утре посрещам една стара любов от Лондон и вечерта ще ходим да празнуваме по приятелски с нея и Джони Крачката или Братята Буш![]()
![]()
Е ние снощи поливахме със Джони крачката обагрен в синьо...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:браво, браво.... аз утре посрещам една стара любов от Лондон и вечерта ще ходим да празнуваме по приятелски с нея и Джони Крачката или Братята Буш![]()
![]()
megan fox написа:JackPackage написа:браво, браво.... аз утре посрещам една стара любов от Лондон и вечерта ще ходим да празнуваме по приятелски с нея и Джони Крачката или Братята Буш![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

JackPackage написа:megan fox написа:JackPackage написа:браво, браво.... аз утре посрещам една стара любов от Лондон и вечерта ще ходим да празнуваме по приятелски с нея и Джони Крачката или Братята Буш![]()
![]()
Синьо...![]()
браво браво, много добър избор, макар и не много икономически изгоден![]()
Аз съм хванал един бас до края на годината и това е наградата - Синия вървяч или 25ка Чивас![]()
Madridist написа:Китайците са добри в много неща, но специално в тенис на маса са меко казано богове. Аз откакто гледам олимпиади или световни първенства по тенис на маса, на почетната стълбичка, освен китайци, други не съм виждал .
Madridist написа: Jameson също е много добро.
Madridist написа:Джак, и аз съм си фен на Чивасчето(най-доброто уиски за мен). Jameson също е много добро.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта