Днес се ядосах,защото... ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Днес се ядосах,защото... ?

Мнениеот doktora25 » 29 апр 2014 10:11

Попадна ми един актуален учебник по литература за 7 клас. Няма просто такъв парцал. В него само текста на произведенията, една камара въпроси и накрая нещо като анализ на едно светило, който нито е по темата, нито можеш да разбереш каквото и да било от него, въпреки че аз бях отличник по литература, макар че бе най-трудният предмет, но то защото писането на теми ме затрудняваше и ги пишех много кратки. Доколкото разбрах и в часовете никакъв анализ не им диктуват (за разлика от нашите) и децата изобщо не знаят за какво става въпрос и за какво го учат тоя предмет. Но съвсем скоро им предстоят матури (да, и след 7 клас) и приемни изпити за елитните гимназии. Авторът на учебника и този, който го е одобрил са направо за разстрел! :evil:
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 29 апр 2014 11:14

doktora25 написа:Попадна ми един актуален учебник по литература за 7 клас. Няма просто такъв парцал. В него само текста на произведенията, една камара въпроси и накрая нещо като анализ на едно светило, който нито е по темата, нито можеш да разбереш каквото и да било от него, въпреки че аз бях отличник по литература, макар че бе най-трудният предмет, но то защото писането на теми ме затрудняваше и ги пишех много кратки. Доколкото разбрах и в часовете никакъв анализ не им диктуват (за разлика от нашите) и децата изобщо не знаят за какво става въпрос и за какво го учат тоя предмет. Но съвсем скоро им предстоят матури (да, и след 7 клас) и приемни изпити за елитните гимназии. Авторът на учебника и този, който го е одобрил са направо за разстрел! :evil:

Нямат анализи, щото след 7 клас имат някво тестче и преразказ, което за мен е пълна простотия.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 29 апр 2014 15:51

Red_Girl написа:
doktora25 написа:Попадна ми един актуален учебник по литература за 7 клас. Няма просто такъв парцал. В него само текста на произведенията, една камара въпроси и накрая нещо като анализ на едно светило, който нито е по темата, нито можеш да разбереш каквото и да било от него, въпреки че аз бях отличник по литература, макар че бе най-трудният предмет, но то защото писането на теми ме затрудняваше и ги пишех много кратки. Доколкото разбрах и в часовете никакъв анализ не им диктуват (за разлика от нашите) и децата изобщо не знаят за какво става въпрос и за какво го учат тоя предмет. Но съвсем скоро им предстоят матури (да, и след 7 клас) и приемни изпити за елитните гимназии. Авторът на учебника и този, който го е одобрил са направо за разстрел! :evil:

Нямат анализи, щото след 7 клас имат някво тестче и преразказ, което за мен е пълна простотия.

Не на всякъде е така. В училище, което аз уча, има и есе за прием след 7 клас.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 29 апр 2014 15:55

fr3ak_boy написа:
Red_Girl написа:

Koй беше най-добър на него от момчетата 8-) :mrgreen: Иначе поне аз не помня някога да сме използвали учебници по литература активно. И в основното у-ще и в гимназията :roll: Така че може и да ги пишат по-кесим.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 29 апр 2014 16:31

YANTRA_FOREVER написа:
fr3ak_boy написа:
Red_Girl написа:

Koй беше най-добър на него от момчетата 8-) :mrgreen: Иначе поне аз не помня някога да сме използвали учебници по литература активно. И в основното у-ще и в гимназията :roll: Така че може и да ги пишат по-кесим.

Aма кой беше с най-високия бал от момчетата? 8-)
Иначе това с учебниците е голяма мафия. Купуват се учебници, които обслужват нечии интереси. Примерно учебника ни по математика е писан от мъжа на Даракчиева и затова го ползваме. :mrgreen: :mrgreen:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 05 май 2014 16:24

Ядосвам се на себе си, защото цяла дипломна ме чака да я напиша, а аз се разсейвам с какво ли не.
Иде ми да се самонапляскам. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 11 май 2014 22:03

Не станахме шампиони! Отвратително много пропуски и шивания Уили, който остави Барса в играта :evil: :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 май 2014 22:07

JackPackage написа:Не станахме шампиони! Отвратително много пропуски и шивания Уили, който остави Барса в играта :evil: :evil:

Биете Барса и готово :mrgreen: :twisted:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 11 май 2014 22:18

modor написа:
JackPackage написа:Не станахме шампиони! Отвратително много пропуски и шивания Уили, който остави Барса в играта :evil: :evil:

Биете Барса и готово :mrgreen: :twisted:

По принцип и Х ни стига, но дори да спечелим ще си чупя нервите 2 часа, отделно всички играчи ще умрат на терена, вместо да почиват, на пусне Аранцубия, Кристиан Родригес, Манкийо и Барса да им прави шпалир на тях.... :evil: :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 14 май 2014 14:15

Мтел са просто невъобразими боклуци. :x
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Свободна зона”