Отдавна имах нужда от нещо такова ...
Днес се усмихнах,защото... ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Днес се усмихнах,защото... ?
Ударих му един много здрав - ползотворен сън ! ...
Минаха глупавите квалификационни и приятелски мачове и най-накрая ще можем да се концентрираме върху кулминационната част на сезона 
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
THE G.A.M.E написа:Ударих му един много здрав - ползотворен сън ! ...![]()
Много хубаво! На някои времето им е смотано, но на мен ми беше идеално за... спане
THE G.A.M.E написа:Ударих му един много здрав - ползотворен сън ! ...![]()
И аз така, спах до преди 30 минс...

Barcelona - Mes que un club
Играх мач и вкарах три гола . Особено единият си беше направо шедьовър - с левачката от доста сериозно разстояние и топката се удари последователно в двете греди и влезна. 
Madridist написа:Играх мач и вкарах три гола . Особено единият си беше направо шедьовър - с левачката от доста сериозно разстояние и топката се удари последователно в двете греди и влезна.
Къде си бе Стоичков?
Браво на теб. И на мен ми се играе футбол, ама тия от компанията ми много ги мързи.

Barcelona - Mes que un club
megan fox написа:Madridist написа:Играх мач и вкарах три гола . Особено единият си беше направо шедьовър - с левачката от доста сериозно разстояние и топката се удари последователно в двете греди и влезна.
Къде си бе Стоичков?
Браво на теб. И на мен ми се играе футбол, ама тия от компанията ми много ги мързи.
И при мен е същото - баси ризила!!!!! Млади хора а няма с кого една топка да ритнеш .........

tatusindo написа:И при мен е същото - баси ризила!!!!! Млади хора а няма с кого една топка да ритнеш .........
Този проблем се забелязва навсякъде. Не случайно и футбола ни върви надолу и надолу...

- Middlesbrough
- Контакти:
е Викторе честно ли ве :Д и аз играх снощи мач на Оптимума и аз вкарах 3 гола и първия ми беше от далече тупна се в горната греда долу пак в горната и влезе
, мислех че ша умра по едно време нямах въздух просто :Д
нз как издържах 1 час 

[offtopic]
[/offtopic]- Pro-European
- Контакти:
tatusindo написа:megan fox написа:Madridist написа:Играх мач и вкарах три гола . Особено единият си беше направо шедьовър - с левачката от доста сериозно разстояние и топката се удари последователно в двете греди и влезна.
Къде си бе Стоичков?
И при мен е същото - баси ризила!!!!! Млади хора а няма с кого една топка да ритнеш .........
това със събирането на хора е проблем.
спортът който практикувам е плуване, взимаш си раницата и след работа се топваш в некой басейн на Брюксел
дето се вика, какво му и плащаш - 2 или 3 евро, което е под цените в София.
ама футболът си остава незаменим щото е социален - риташ, майтапиш се, разпускаш.
Авторът на темата: Ще спре ли..