garfild8 написа:ТРАКТОР,ще ти пиша на Лична,защото много искам Помияра да ми отговори.
ок
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
garfild8 написа:ТРАКТОР,ще ти пиша на Лична,защото много искам Помияра да ми отговори.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
MORSKI написа:Е, доста гнусни неща е имало от моето детство явно
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
MORSKI написа:Е, доста гнусни неща е имало от моето детство явно
TPAKTOP написа:MORSKI написа:Е, доста гнусни неща е имало от моето детство явно
А обичаш ли някоя по време на секс да ти казва "Лошо момче" "Мръсник" и т.н.?
MORSKI написа:TPAKTOP написа:MORSKI написа:Е, доста гнусни неща е имало от моето детство явно
Да ти кажа не ми се е случвало досега
MORSKI написа:TPAKTOP написа:MORSKI написа:Е, доста гнусни неща е имало от моето детство явно
Да ти кажа не ми се е случвало досега
TPAKTOP написа:Значи нямаш лоши отражения от детството си![]()
MORSKI написа:TPAKTOP написа:Значи нямаш лоши отражения от детството си![]()
Е нямамАма виж Роската казва, че има време все още
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта