Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Войната в Украйна
Абе принципно е интелигентно да пратиш подобни в секторите където се очаква да ритнат камбаната, а да не използваш собствените си сили, които след това трябва да погребваш и да преглътваш като загуби. Интелигентните действия обаче не са особено типични за руската военна доктрина, обикновено нападат като орди. Интересно каква е тяхната подбуда.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
Тия чеченци забравиха геноцида, който им приложиха руснаците в двете войни през 90те.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:
emerson1leao написа:Тия чеченци забравиха геноцида, който им приложиха руснаците в двете войни през 90те.
Няма проблем, изкарваме ги от РФ и ги приемаме в ЕС.
Искаш ли?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
-
Ти що дириш тук в гадния ЕС, а не си в Украйна да налагаш русский мир ? Ей го на тия дни путин с нов декрет да събира наемници срещу 3000 долара заплата, а тия на първа линия 7000 долара. Ти като русначе много непатриотично е да стоиш тук и да гледаш, вместо да си на фронта да убиваш гадните укри фашисти...
Абе тези Украинци някакви езици знаят ли като цяло? Прави ми впечатление тези дни, че постоянно в емисиите се споменава как някъде нямало никой с познания по руски и ставали обърквания. Сега пак мЕрнах как някакви били пристигнали на автогара та и нямало кой да им обясни нещата на руски? WTF тук дори най-големите прошляци могат да се оправят с английски на елементарно ниво или поне аз с такова впечатление съм останал от приятелите ми чужденци?
Остава да са като жабарите в Италия : )
Не, по-добре да пратим още такива в РФ. Нали имат добър опит да се оправят с тях.
Остава да са като жабарите в Италия : )
fcb_bg написа:emerson1leao написа:Тия чеченци забравиха геноцида, който им приложиха руснаците в двете войни през 90те.
Няма проблем, изкарваме ги от РФ и ги приемаме в ЕС.
Искаш ли?
Не, по-добре да пратим още такива в РФ. Нали имат добър опит да се оправят с тях.
Последна промяна от Thsmith на 21 мар 2022 23:26, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
emerson1leao написа:Ти що дириш тук в гадния ЕС, а не си в Украйна да налагаш русский мир ? Ей го на тия дни путин с нов декрет да събира наемници срещу 3000 долара заплата, а тия на първа линия 7000 долара. Ти като русначе много непатриотично е да стоиш тук и да гледаш, вместо да си на фронта да убиваш гадните укри фашисти...
Много си глупав.
И не знам защо зелените спят, ами не му надянат седмична усмирителна риза.
Той не че ще поумнее, де.
Той не че ще поумнее, де.
THE G.A.M.E написа:Е, как всички ?vvessel написа:THE G.A.M.E написа:Абе стига повтаря кремълски опорки, давай факти, как по точно ще влезнем във войната ?vvessel написа:И така, чакаме парада на Червения площад и стискайте палци Просто Киро да не ни забърка във войната, че тогава вече ни се е*а м@мата.
Помисли защо всички засега отказват да дават оръжие на Украйна. Полша, която е най антируски настроената държава знаеш ли какво направиха, когато САЩ поискаха от тях да си дадат самолетите на Украйна? Предложиха да изпратят самолетите в някоя от американските бази в Германия и от там САЩ лично да ги прехвърлят в Украйна. И американците дадоха заден.
Полша не знам дали са предоставили нещо на Украйна, но Швеция, Германия, Турция и т.н. предоставиха доста иновативни технологии на укрите.
Тези големи "тръби" - "Жевелин", са немски, и с тях до тук укрите бастисаха сума ти техника на руснаците.
А турските дронове "Байрактар", са жив ад за всичко сухоземно.
Само един от тях изпепели 800 от хората на Кадиров и наличната с тях техника.
Но нещо не виждам Русия да е запукала въпросните страни ...
Межддудругото има наше въоръжение в Украйна и това са муниции и малки "снаряди" от различен тип и калибър.
Още в началото на инвазията руснаците бяха пленили склад на укрите, в който ясно се виждаха сандъците и надписите BULGARIA, даже последвах въпросният линк и там в руското интернет-пространство масово се призоваваше, Путин да ни избуха.
Нема емоджита, дейВа ...
Това е купено още преди да започнат военните действия. След започването им много - много не смеят да пращат явно. Чета тук-там, че се пращат разни неща замаскирани като хуманитарна помощ. Не че ако пратим някакво оръжие, ще ни ударят, но пак се бутаме между шамарите. На 8-ми септември фабрика купуваме. Тази война е ясно как ще свърши, въпросът е само - кога. Но ние сме царе на тъпотиите и няма много да се учудя, ако направим някоя дивотия като оная през Втората световна, когато сме обявили война на Англия и САЩ, и те са пратили няколко ескадрили да разговарят малко бомби над цивилното население.
Сега цивилното население отново ще пострада и тепърва ще става ясно как ще духаме супата за попадането в черния списък, а какво предстои да става с цените на ВСИЧКО, направо ми е бедна фантазията . Само за януари, без война инфлацията е 10%. Сега с тия санкции не знам колко да чакам. Ще купуваме пак руско гориво, но от прекупвачи, щото сме много умни и с тия санкции да знаеш, че ще им накривим шапката на руснаците и ще си го преместят в другия крачол. Обаче цената ще я платим ние, обикновените хора, а ония от правителството дето взимат решенията, са кеширали достатъчно грантове, за да ги боли фара как населението и бизнеса се зануляват по ускорена процедура.
-
Да, и аз се чудя защо държат на руски да им се говори, много антипатриотично е баш в сегашната ситуация. Английски вече поназнайва и последния клошар, лесен и универсален език, който се превърна в глобален именно по тези причини.
- bobonikolov
vvessel написа:THE G.A.M.E написа:Е, как всички ?vvessel написа:THE G.A.M.E написа:Абе стига повтаря кремълски опорки, давай факти, как по точно ще влезнем във войната ?vvessel написа:И така, чакаме парада на Червения площад и стискайте палци Просто Киро да не ни забърка във войната, че тогава вече ни се е*а м@мата.
Помисли защо всички засега отказват да дават оръжие на Украйна. Полша, която е най антируски настроената държава знаеш ли какво направиха, когато САЩ поискаха от тях да си дадат самолетите на Украйна? Предложиха да изпратят самолетите в някоя от американските бази в Германия и от там САЩ лично да ги прехвърлят в Украйна. И американците дадоха заден.
Полша не знам дали са предоставили нещо на Украйна, но Швеция, Германия, Турция и т.н. предоставиха доста иновативни технологии на укрите.
Тези големи "тръби" - "Жевелин", са немски, и с тях до тук укрите бастисаха сума ти техника на руснаците.
А турските дронове "Байрактар", са жив ад за всичко сухоземно.
Само един от тях изпепели 800 от хората на Кадиров и наличната с тях техника.
Но нещо не виждам Русия да е запукала въпросните страни ...
Межддудругото има наше въоръжение в Украйна и това са муниции и малки "снаряди" от различен тип и калибър.
Още в началото на инвазията руснаците бяха пленили склад на укрите, в който ясно се виждаха сандъците и надписите BULGARIA, даже последвах въпросният линк и там в руското интернет-пространство масово се призоваваше, Путин да ни избуха.
Нема емоджита, дейВа ...
Това е купено още преди да започнат военните действия. След започването им много - много не смеят да пращат явно. Чета тук-там, че се пращат разни неща замаскирани като хуманитарна помощ. Не че ако пратим някакво оръжие, ще ни ударят, но пак се бутаме между шамарите. На 8-ми септември фабрика купуваме. Тази война е ясно как ще свърши, въпросът е само - кога. Но ние сме царе на тъпотиите и няма много да се учудя, ако направим някоя дивотия като оная през Втората световна, когато сме обявили война на Англия и САЩ, и те са пратили няколко ескадрили да разговарят малко бомби над цивилното население.
Сега цивилното население отново ще пострада и тепърва ще става ясно как ще духаме супата за попадането в черния списък, а какво предстои да става с цените на ВСИЧКО, направо ми е бедна фантазията . Само за януари, без война инфлацията е 10%. Сега с тия санкции не знам колко да чакам. Ще купуваме пак руско гориво, но от прекупвачи, щото сме много умни и с тия санкции да знаеш, че ще им накривим шапката на руснаците и ще си го преместят в другия крачол. Обаче цената ще я платим ние, обикновените хора, а ония от правителството дето взимат решенията, са кеширали достатъчно грантове, за да ги боли фара как населението и бизнеса се зануляват по ускорена процедура.
Като нищо може да е купено и след това. Едно време схемата вървеше и в Сирия. ВМЗ Сопот имаше (сигурно и сега са същите) само два големи контрактора. И двете фирми са американски. Те купуват цялата продукция на Завода и я препродават на американското правителство за американската армия. От там американците ги препродават на когот си поискат. В случая със Сирия това бяха арабите, които ги транспортираха до границата със Сирия и там някак "случаено" тия "Игли" се озоваваха в ислямистите.