Антикомунист написа:Ким Чен Ун е сатрап и масов убиец и мястото му е зад дебели решетки в някоя килия!
И ти до него!
Темата не е за Ун, а за Ир, ма к`во разбира чугунена чутура като теб от военна музика
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Антикомунист написа:Ким Чен Ун е сатрап и масов убиец и мястото му е зад дебели решетки в някоя килия!
Betchualeng Arnaikem написа:Кашчей написа:stefani написа:С нетърпение чакам предизвестения край на най- идиотската държава в света
Те такива като теб го чакат от 70 години близо, пък той все не идва
Ще дойде, ако не реформират някои неща ще дойде... рано или късно.
Иска ми се просто когато страната промени системата да си остане независима, а защо не и част от обединена Корея.
Познавам корейци и от двете страни, за много неща имат различия, но в желанието си за обединение са единодушни.
Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:Кашчей написа:stefani написа:С нетърпение чакам предизвестения край на най- идиотската държава в света
Те такива като теб го чакат от 70 години близо, пък той все не идва
Ще дойде, ако не реформират някои неща ще дойде... рано или късно.
Иска ми се просто когато страната промени системата да си остане независима, а защо не и част от обединена Корея.
Познавам корейци и от двете страни, за много неща имат различия, но в желанието си за обединение са единодушни.
Не познавам корейци, но е гадно един народ да е разделен на две отделни държави, с невероятна икономическа пропаст помежду им. Не знам как е сега, но преди 30 години съм срещал Севернокорейци в Пловдив, които до един бяха с две значки на реверите на костюмите си-една със знамето на КНДР и друга с лика на Ким Ир Сен. Тук е имало големи извращения, но не помня чак такива задължителни неща в облеклото
Betchualeng Arnaikem написа:А ако щеш вярвай ама доста от тях го смятат за редно и нормално. Все пак.. родени са с това, отрасли са с него.
Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:А ако щеш вярвай ама доста от тях го смятат за редно и нормално. Все пак.. родени са с това, отрасли са с него.
Не се и съмнявам в това, което показва как и колко трудно ще стане промяната там.
Betchualeng Arnaikem написа:...Иска ми се просто когато страната промени системата да си остане независима, а защо не и част от обединена Корея.
Captain Stottlemeyer написа:Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:А ако щеш вярвай ама доста от тях го смятат за редно и нормално. Все пак.. родени са с това, отрасли са с него.
Не се и съмнявам в това, което показва как и колко трудно ще стане промяната там.
Мисля, че в случая не става въпрос за съгласие и одобрение, а за примирение и страх - животински страх от това, което може да се случи с теб и твоето семейство, ако проявиш някакво несъгласие или неодобрение на системата. Нека да не съдим хората в Северна Корея, защото ние бяхме същите овце само преди четвърт век.
Captain Stottlemeyer написа:Betchualeng Arnaikem написа:...Иска ми се просто когато страната промени системата да си остане независима, а защо не и част от обединена Корея.
Дано само въодушевлението на южняците не се изпари, като видят колко много милиарди трябва да налеят, за да съживят икономиката на Севера (справка: обединението на Германия и икономическото възстановяване и развитие на бившата ГДР)...
Потребители, разглеждащи този форум: Septimius и 5 госта