Днес се ядосах,защото... ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Днес се ядосах,защото... ?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- shumkar_44
- Контакти:
Привет. Бих искал да попитам към кого да се обърна, тъй като фирма "Емтел" постъпи неправдиво спрямо мен. Наскоро ми се обади служител от въпросната фирма, който ми се представи като Асен Стоянов и ми обясни, че съм можел да получа двойно намаление от месечната си сметка, но трябвало да се разплатя на практика в същия ден. Понеже беше неделя, се наложи да се срещнем пред общежитието ми, тъй като офисът му бил затворен. Та, предадох на въпросния господин плик с двадесет и един лева, като се държах изключително учтиво и дори го поканих за по чаша сок. Той ми отказа с мотива, че имал да върши още много събирания. След няколко дни обаче получих месечна сметка от "Емтел". Буквално подпалих телефоните на фирмата от звънене и се скарах жестоко с някакво момиче, тъй като то категорично отричаше да съм плащал каквото и да е било за месеца. Изобщо, "Емтел" се оказаха страхотни мошеници и ви съветвам да не обръщате никакво внимание на рекламите им по телевизията. По принцип онова момче Асен ми бе дал фактура за двадесетте лева, но онзи ден я полях със сок, та химикалът малко се е размил и цифрата не се чете. Въобще, пълна бъркотия, както е казал поетът.
Толстолоб, на теб съм роб.
shumkar_44 написа:Привет. Бих искал да попитам към кого да се обърна, тъй като фирма "Емтел" постъпи неправдиво спрямо мен. Наскоро ми се обади служител от въпросната фирма, който ми се представи като Асен Стоянов и ми обясни, че съм можел да получа двойно намаление от месечната си сметка, но трябвало да се разплатя на практика в същия ден. Понеже беше неделя, се наложи да се срещнем пред общежитието ми, тъй като офисът му бил затворен. Та, предадох на въпросния господин плик с двадесет и един лева, като се държах изключително учтиво и дори го поканих за по чаша сок. Той ми отказа с мотива, че имал да върши още много събирания. След няколко дни обаче получих месечна сметка от "Емтел". Буквално подпалих телефоните на фирмата от звънене и се скарах жестоко с някакво момиче, тъй като то категорично отричаше да съм плащал каквото и да е било за месеца. Изобщо, "Емтел" се оказаха страхотни мошеници и ви съветвам да не обръщате никакво внимание на рекламите им по телевизията. По принцип онова момче Асен ми бе дал фактура за двадесетте лева, но онзи ден я полях със сок, та химикалът малко се е размил и цифрата не се чете. Въобще, пълна бъркотия, както е казал поетът.
Докато има балъци като теб да се връзват на телефонните измамници, ще ги има и тях. Но ти самият си комунистически трол и това е от ясно по-ясно. Да не мислиш, че ще се хванем, че имаш сметка към мобилен оператор от 21 лева и си платил на някого си току така? Другия път като мислиш лъжлива история, гледай да я скалъпиш по-добре.

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- Alonso_Massa
- Контакти:
shumkar_44 написа:Привет. Бих искал да попитам към кого да се обърна, тъй като фирма "Емтел" постъпи неправдиво спрямо мен. Наскоро ми се обади служител от въпросната фирма, който ми се представи като Асен Стоянов и ми обясни, че съм можел да получа двойно намаление от месечната си сметка, но трябвало да се разплатя на практика в същия ден. Понеже беше неделя, се наложи да се срещнем пред общежитието ми, тъй като офисът му бил затворен. Та, предадох на въпросния господин плик с двадесет и един лева, като се държах изключително учтиво и дори го поканих за по чаша сок. Той ми отказа с мотива, че имал да върши още много събирания. След няколко дни обаче получих месечна сметка от "Емтел". Буквално подпалих телефоните на фирмата от звънене и се скарах жестоко с някакво момиче, тъй като то категорично отричаше да съм плащал каквото и да е било за месеца. Изобщо, "Емтел" се оказаха страхотни мошеници и ви съветвам да не обръщате никакво внимание на рекламите им по телевизията. По принцип онова момче Асен ми бе дал фактура за двадесетте лева, но онзи ден я полях със сок, та химикалът малко се е размил и цифрата не се чете. Въобще, пълна бъркотия, както е казал поетът.
Сам си си воновен по принцип. Не може като ти се обади някой и да ти твърди, че е еди си кой ти веднага да му даваш пари.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
- South_Park
Господари на ефира , МВР , мутри, нацепени фитнес батки и не на последно място потребителят вагабонти с магическата пръчка

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
- shumkar_44
- Контакти:
Всичко вече е наред. Склоних момчето да ми прекрати договора срещу двадесет лева и да не се занимавам повече с глупостите на "Емтел". Най-вероятно ще разчитам само на стационарния телефон от тук нататък.
shumkar_44 написа:Всичко вече е наред. Склоних момчето да ми прекрати договора срещу двадесет лева и да не се занимавам повече с глупостите на "Емтел". Най-вероятно ще разчитам само на стационарния телефон от тук нататък.
Другарю Шумкар, аз понеже работя за БТК, трябва да ви уведомя, че е необходимо да ми изпратите 54 лева такса за подновяване на абонамента ви и повторно включване. Понеже е видно, че скоро не сте използвали стационарния си телефон и съответно той е бил изключен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- South_Park
rhaegar написа:shumkar_44 написа:Всичко вече е наред. Склоних момчето да ми прекрати договора срещу двадесет лева и да не се занимавам повече с глупостите на "Емтел". Най-вероятно ще разчитам само на стационарния телефон от тук нататък.
Другарю Шумкар, аз понеже работя за БТК, трябва да ви уведомя, че е необходимо да ми изпратите 54 лева такса за подновяване на абонамента ви и повторно включване. Понеже е видно, че скоро не сте използвали стационарния си телефон и съответно той е бил изключен.
Аз съм хакер на БТК и предлагам шумкаря да ми изпрати само 50 лв - така ще е напред с 4 лева - т.е. 1 толстолоб

[/quote]
- shumkar_44
- Контакти:
rhaegar написа:необходимо да ми изпратите 54 лева такса за подновяване на абонамента
Ако си мислите, че ще изпратя подобна сума на някого, когото дори не съм виждал, значи ме вземате за кръгъл идиот! Отделно, силно се съмнявам, че има смисъл от подобна такса, та дори тя да е в размер на два лева и няколко стотинки, например.
Ядосах се и натъжих едновременно...
Масово из някои наши градове улични котки се дерат живи, а кожите им се продават за палта.
Това е една от снимките, отваряйте на своя отговорност.
[offtopic]
[/offtopic]
Масово из някои наши градове улични котки се дерат живи, а кожите им се продават за палта.
Това е една от снимките, отваряйте на своя отговорност.
[offtopic]

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".