Без формат - Кой скри истинската българска история?
История на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Re: История на България
Eminem написа:https://www.youtube.com/watch?v=KWw3c6OE_H8Без формат - Кой скри истинската българска история?
Ти сериозно ли?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
- Drunken_Master
- Контакти:
Der Schmarotzer написа:Eminem написа:https://www.youtube.com/watch?v=KWw3c6OE_H8Без формат - Кой скри истинската българска история?
Ти сериозно ли?
Много държат, да ни изкарат не славяни, а нещо друго. Най-вече арийци... Затова се вярва на всякакви утрепки, включително и на разни учители по музика като Иван Тренев, дето изкара и Исус Христос с български корени. Има една друга също много модерна - Вачкова. Тъпоъгълници на квадрат... Много им бърка по дупарката Русия. Затова и беше тоя вой срещу 3-ти март и 24-ти май да стане национален празник.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Der Schmarotzer
- Контакти:
Drunken_Master написа:Der Schmarotzer написа:Eminem написа:https://www.youtube.com/watch?v=KWw3c6OE_H8Без формат - Кой скри истинската българска история?
Ти сериозно ли?
Много държат, да ни изкарат не славяни, а нещо друго. Най-вече арийци... Затова се вярва на всякакви утрепки, включително и на разни учители по музика като Иван Тренев, дето изкара и Исус Христос с български корени. Има една друга също много модерна - Вачкова. Тъпоъгълници на квадрат... Много им бърка по дупарката Русия. Затова и беше тоя вой срещу 3-ти март и 24-ти май да стане национален празник.
Ако е тази Вачкова: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0 ... 0%B2%D0%B0
то нещата са повече от ясни. Видиш ли някъде тази фондацийка Andrew Mellon (New York), нещата си идват на местата. Тази стипендия се получава само ако си част от сегашната номенклатура в науката и образованието.
-
Абе как до към 17-ти век никой не ни нарича "славяни", и за 3 века станахме "славяни" ? :lol: :?Drunken_Master написа:Много държат, да ни изкарат не славяни, а нещо друго.
Да не говорим, че и самите народи, дет' сега се имат за "славяни", до към оня период, не са се самонаричали никога така.
Наистина ли си опериран, от елементарно мислене и логика ?
-
Drunken_Master написа:Исторически доказано е, че "славяните", са паплач, която не е способна на Държавнотворност.
Много се кефя, когато ми напише "исторически доказано е"... Много си наясно с нещата. Определено...
Както не-веднъж съм писАл, рядко си правя ташак на историческа тематика.
Та, като казвам ФАКТИ, значи са ДОКАЗАНИ такива.
За да обориш това твърдение, ми покажи "славянска" държава, писменост, култура и език, преди Българските Такива.
THE G.A.M.E написа:Къде беха "славяните" , къде са културата им, Държавите, писмеността и т.н преди "пра-българите" и аварите ?
- Drunken_Master
- Контакти:
Брато, ти си някакъв тотално невменяем тип, честно... Колко пъти искаш, да водим една и съща дискусия? Абсолютно всеки път ставаш за кашмер и продължаваш, да упорстваш...!? Специално, по темата за славянството сигурно сме водили на 20 пъти дискусии и абсолютно всеки път ме шашкаш с неумението си, да четеш с разбиране, да познаваш историческите факти и т.н. Цъкни 10-15 страници по-назад в темата, това сме го дискутирали. Баси болният тип...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Твоят професор от линка речи, че не знае какви сме. Ти ли ще знаеш :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Drunken_Master написа:Исторически доказано е, че "славяните", са паплач, която не е способна на Държавнотворност.
Много се кефя, когато ми напише "исторически доказано е"... Много си наясно с нещата. Определено...
Както не-веднъж съм писАл, рядко си правя ташак на историческа тематика.
Та, като казвам ФАКТИ, значи са ДОКАЗАНИ такива.
За да обориш това твърдение, ми покажи "славянска" държава, писменост, култура и език, преди Българските Такива.THE G.A.M.E написа:Къде беха "славяните" , къде са културата им, Държавите, писмеността и т.н преди "пра-българите" и аварите ?
Славиниите, като протодържавни формирования, споменати от някои византийски автори. Държавата на Само. Протодържавните формирования (княжества) на териториите на днешна Полша, Чехия и Словакия.
-
Смятам, че има огромна разлика между някакви племенни... Задруги/комуни, и реални-истински Държави, със съответните граници, признати такива, от други Държави.
Да не говорим за Държавни Символи, като печати, международни договори и т.н.
Реалността е такава, че "пра-българи" и авари, разчистват пътя на "славяните", побеждавайки, и отслабвайки редица фактори в Източна Европа.
Хеле, па ако ги немаше нашите деди, немаше да има не само България, но и Сърбия+останалите там придадъци, като Хърватия, Босна, Черна Гора и т.н.
Да не говорим за Държавни Символи, като печати, международни договори и т.н.
Реалността е такава, че "пра-българи" и авари, разчистват пътя на "славяните", побеждавайки, и отслабвайки редица фактори в Източна Европа.
Хеле, па ако ги немаше нашите деди, немаше да има не само България, но и Сърбия+останалите там придадъци, като Хърватия, Босна, Черна Гора и т.н.