Срамна работа с Джокович ...
Не съм и предполагал до преди година, че западната цивилизация ще надмине източните деспотии по малоумие и репресии. 
Тези същите, дето 70 г. храчеха и плюеха Хитлер и нацизма, въвеждат нов тип нацизъм ...

Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- 

THE G.A.M.E
Re: Тема за политика - Свят
Що бе "Игра", плескавицата да не е с два чифта  мъди. 
Оставяме настрана ваксини и тн.
Хората в Австралия нагледно показват, че рейтинга и парите не са всичко.

Оставяме настрана ваксини и тн.
Хората в Австралия нагледно показват, че рейтинга и парите не са всичко.
Тука вече е с тризнаци Сиса  :lol: 
						Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Сами са си виновни австралийците, че въпреки мерките си, се опитваха по всячески начин да не отказват на Джокович, и хем вълка да бъде сит, хем агнето цяло.  Еми не става. Имаш си закон, спазвай го от самото начало. Ако искаш да играеш, се ваксинирай. Като не искаш не идвай. И сега нямаше да да се стига до тази нелепа ситуация, която между другото ще навреди в цял свят, и която разни антиправителствени движения ще грабнат и ще сме принудени да слушаме простотията на разни пияни и надрусани безделници.

Е нормално, те хората са си наказателна колония. Трудно е да избягаш от корените си.

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
- 

emerson1leao
Туй сръбско гУвно изобщо не трябваше да го допускат да каца в Мелбърн. Изобщо не трябваше да се създава тоя казус, ама австралийците не проявиха твърдост от самото начало заради пустите пари...
Законът трябва да важи еднакво и за клошара и за милионера, ама май това нещо съществува само по фантастичните филми, и никога няма да стане реалност...

Законът трябва да важи еднакво и за клошара и за милионера, ама май това нещо съществува само по фантастичните филми, и никога няма да стане реалност...
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов !  :mrgreen:
Ама то и вакса закон ли имало вече?

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
						Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Томас Джеферсън е казал едни умни работи за такъв тип "закони" и правителства.

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
Аз не разбирам честно казано защо е целия този цирк. Австралийците искат ваксина, сърбина не иска, какъв е проблема . Никой никого в нищо не задължава. Ако искаш да играеш се съобразяваш, ако не искаш не го правиш и не играеш. Толкова. Но ми идва прекалено ревът на семейството му за видиш ли за посегателство срещу личността на Джокович, че и повече, посегателство срещу целия сръбски народ. Това вече е доста беден и жалък опит за рев.

- 

emerson1leao
Да бе гледам ги там на протеста в Мелбърн се събрали някакви сръбски емигранти, на които австралийците им осигуряват работа и крякат ли, крякат на некъв нечленоразделен български диалект (каквото представлява т.нар. сръбски език)... :)
И почнаха старите мантри за гадните западняци, НАТО...намесиха и Косово даже как ги били бомбардирали, все едно Австралия е НАТО и австралийски самолети са ги бомбардирали...тия сърби са клиничен случай просто. Аз пък как се изкефих тогава не е истина, малко им беше даже и бях много тъжен когато подписаха споразумението и Милошевич клекна. Исках да има сухопътна операция и да ги довършат като държава, а ние да си приберем откраднатите земи - не само Западните покрайнини, а и Пирот и Ниш, които винаги са били с българско население преди посръбчването им в средата и края на 19 век.

И почнаха старите мантри за гадните западняци, НАТО...намесиха и Косово даже как ги били бомбардирали, все едно Австралия е НАТО и австралийски самолети са ги бомбардирали...тия сърби са клиничен случай просто. Аз пък как се изкефих тогава не е истина, малко им беше даже и бях много тъжен когато подписаха споразумението и Милошевич клекна. Исках да има сухопътна операция и да ги довършат като държава, а ние да си приберем откраднатите земи - не само Западните покрайнини, а и Пирот и Ниш, които винаги са били с българско население преди посръбчването им в средата и края на 19 век.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов !  :mrgreen:
Мед ми капе на сърцето как се гърчат сръбските боклуци, тая сган трябва да страда вечно.
Милосттт за Спартак :D

Милосттт за Спартак :D
Тука вече е с тризнаци Сиса  :lol: 
						Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...