Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Логически великан 9.9

Мнениеот Drunken_Master » 02 яну 2022 15:29

pomiqrat написа:Не знам колко тъп трябва да е човек, за да превъзнася СССР, като сравни икономиката й със загубилата Германия и развитието им след войната... Сигурно хора, които използват сайтове за фалшиви новини ;(

За толкова време, това ли можа, да измислиш? 2 часа и половина мисли и това написа...? :ДДДД
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Кобург

Мнениеот Thsmith » 02 яну 2022 15:48

Drunken_Master написа: да пренебрегнеш 300 000 писма, които съветват да бъдем със СССР и в края на краищата, да не си на тяхната страна.

Ако има 300 000 писма от национални предатели да "бъдем с СССР"", наистина би било върховна глупост да се пренебрегват. Най малкото е било да се предадат на Гестапо ако толкова не иска да се справи сам с тях.

Единствената възможна опция е да си с Прусия и през двете войни. Британците са твърде далеч за да си с тях, а да си с Ватник е абсурдна дивотия, която може да донесе само вреди. Ситуацията е общо взето Lose-Lose за нещастие.

--
Като цяло, голямата грешка на правителството ни в края на войната е, че не е успяло да вкара британски окупационни сили вместо ватниците и да се присламчи към държавите, които остават в другата сфера на влияние вместо Гърция да е външната граница.

----
От чисто любопитство и заради духа на спора, би ми било интересно да споделиш каква полза има от обвързването с Коба и какъв резултат би очаквал? Какво точно "печелиш" и какво очакваш да "загубиш"?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

1941

Мнениеот Drunken_Master » 02 яну 2022 15:56

Довечера късно, ще ти отговоря, че се връщам от Банско, а много откъснях...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот pomiqrat » 02 яну 2022 15:57

Не знам колко умен трябва да е някой, за да нарича фактите измисляне. Сигурно фен на сайтове за фалшиви новини...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Пазвантоглу е от Калипетрово

Мнениеот Drunken_Master » 02 яну 2022 16:00

pomiqrat написа:Не знам колко умен трябва да е някой, за да нарича фактите измисляне. Сигурно фен на сайтове за фалшиви новини...

Тип, който твърдеше, че Иван Вазов се е бил на Дойран и "факти"... АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!
Изображение

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 02 яну 2022 16:03

Идолът им с четвърто отделение си го каза - "социализЪма е едно недоносче", пък те още си живеят в 50те-60те години на 20 век...
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 яну 2022 16:04

Кога съм твърдял подобно нещо? Линк и цитат ще ми предоставиш ли на твърдението ти? 25 000 давам от седмица, бабикяне.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Пазвантоглу е от Калипетрово

Мнениеот Drunken_Master » 02 яну 2022 16:09

pomiqrat написа:Кога съм твърдял подобно нещо? Линк и цитат ще ми предоставиш ли на твърдението ти? 25 000 давам от седмица, бабикяне.

Кви 25 000? Ти и 10 лв нямаш...

emerson1leao написа:Идолът им с четвърто отделение си го каза - "социализЪма е едно недоносче", пък те още си живеят в 50те-60те години на 20 век...

Ми, нормално е бай Тошо, да е с четвърто отделение. Монархията толкова достъпно образование осигури, че половината от населението да е неграмотно...
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 яну 2022 16:14

Всеки се образува според желанията си. Виден пример имаме във форума, който и с докторантура няма да мръдне от ниво предучилишна и ще се дърви, като 6-годишен до края на живота си на добричкото поле. Някои хора не могат да прескоат нивото си и да еволюират. Не се засягай. Не на всеки му е писано ;(

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 02 яну 2022 16:21

Как да се образоват, като по онова време 99% от комунягите са се занимавали с грабежи и убийства, не са се изхранвали с честен труд. :) Но добрия цар Борис амнистира доста от комунистическите престъпници, които след 9.9.1944г започват да колят и бесят за благодарност. Това представлява тая човешка измет, не само в България, а навсякъде по света.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”