Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот paceto » 12 май 2022 21:44

THE G.A.M.E написа:
paceto написа:Според мен след Путин май гласят шефа на разузнаването, който Путин унижи само 2 дни преди войната т.е. Сергей Наришкин. Той дори е един от евентуалните кандидати за изборите през 2024 от Единна Русия т.е. управляващата партия.
Медведев е човека.
Този е около 10 по интелигентен от Путин и останалата КГБ дружинка около него.
И точно за това би поел път към помиряване със Запада
Само на спрелите кремълски мозъци им се привижда победа на Русия над "целият Запад".
Това е възможно точно толкова, колкото победа на Хитлер, над целият останал свят.

Този алкохолик ли? Не мисля, че ще го пуснат пак на този пост. Спомни си какви издънки правеше последният път и как го крепяха да не падне, че дори тогава започнаха да го бъзикат като новият Елцин. Сега като гледам какви изказвания прави няма да е по различен от Путин, въпреки че той не изглежда като човек, който да внася страх с погледа си, движенията си.

Ей ги тук евентуалните кандидати - https://en.wikipedia.org/wiki/2024_Russ ... l_election

Я, намерих новият Путин. Изображение
Дмитрий Носов

Изображение

Още не мога да повярвам, че има партия в Русия с името Комунистическа партия. Нашите поне си смениха името, за да замажат положението, ама тези не стоят си още с това име. Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 май 2022 21:50

paceto написа:Този алкохолик ли? Не мисля, че ще го пуснат пак на този пост. Спомни си какви издънки правеше последният път и как го крепяха да не падне, че дори тогава започнаха да го бъзикат като новият Елцин. Сега като гледам какви изказвания прави няма да е по различен от Путин, въпреки че той не изглежда като човек, който да внася страх с погледа си, движенията си.
Никой приближен на Путин няма как да си позволи, да е явна контра на идеите и политиката му.
Нормално е всички да му "пригласят", но в случая с Медведев има доста интересни факти, но ще навлезем в "конспирациите", а не е мястото тук.
Аз се надявам заместникът на Путин да е Медведев.
Другият вариант ще е пагубен... За света.
Щото, ако не е Медведев, ще е Лавров. Разликата между 2-мата е, че единият все пак е "модерен руснак", а другият е закърмен с типичното съветско мислене - Без Русия, светът е безсмислен.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 май 2022 21:53

fcb_bg написа:Кви победи над целия запад, къде и кой го е казал това?
Не може да не си гледал клипчетата с разни предавания по официалните кремълски ( национални ) канали, където хора, от военни до режисьори и обществени дейци, прокламират идеята, че Русия спокойно може да изстреля ядреният си арсенал, когато и на където си поиска.
И че да, всички "ше 'омрем', ама те щели да идат в рая.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 май 2022 21:55

Никакъв шанс Лавров да стане, освен ако не го бутнат там като уж народа да го е избрал.
По-скоро може Шойгу да сложат, защото има не малко положително доверие към него най-вече от към армейската част.

Може и да спечели още точки ако Путин събере смелост да го махне както се говори, защото не е доволен от него заради протакането на войната.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 май 2022 22:03

Шойгу... Абе руснаците също са големи националисти, да не кажа - нацисти, то верно, че и Путин е далеч от "славянин", ама Шойгу хептен бие на онези, под чиято власт руснаците са били около 200 г. :)
Лавров е логичният избор, макар да е по възрастен от Путин.

Но отново се повтарям, дано да е Медведев. Инак нещата може да идат в много кофти посока.

П.С.

Готов съм да хвана бас, че Шойгу ще бъде разжалван в следващите 1-2 години. :)
"Злите Езици" шушукат, че на тайно събрание Володята яко му е "набивал канчето", за неуспешната "операция" в Украйна.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 май 2022 22:20

То Шойгу има азиатски черти, но и си живее в този стил.

Изображение

THE G.A.M.E написа:Готов съм да хвана бас, че Шойгу ще бъде разжалван в следващите 1-2 години. :)
"Злите Езици" шушукат, че на тайно събрание Володята яко му е "набивал канчето", за неуспешната "операция" в Украйна.

То и за Герасимов се говори същото нещо и сега май щял да има мотив да го махне заради това, че го раниха в Украйна преди 10 дни.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 май 2022 22:28

Платете на руските хакери да кажат как се назначава президент, аз ли да ви уча.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Capitan4e_Puyol

Мнениеот Capitan4e_Puyol » 12 май 2022 22:33

Предлагам да наложите игнор на путинистките тролове. Те и след фалита и смъртта на русия пак ще дрънкат глупости, така че няма смисъл. То още има хора по света, които твърдят че крайцера москва не е потънал, или че Земята е плоска, но това не променя обективните факти и обстоятелства. А и темата е България.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 12 май 2022 22:38

Порошенко: България да се присъедини към ембаргото на петрол от Русия

https://www.dnes.bg/politika/2022/05/11 ... iia.529739

Порошенко ли ни управлява е, дейбаИзображение
Оня ден някакви украинци ни проверявали заводите дали ще могат да ремонтират еди какво си, Порошенчук ни съветва какво ембарго да слагаме...

Еба го...

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 май 2022 22:39

paceto написа:.....

Ех, колко мило .... няма да ви продадем Пейтриът, ама няма и да си купувате С-400 .... ще седите без сериозно ПВО.

Това като нашия случай, избрахме Грипен и изведнъж цъфнаха тук "партньорите" ни от САЩ и ни смениха бързо "избора" ..... и бързо "решихме" да купуваме картинки на F16 за 2 млад. .... е такъв "партньор" е САЩ, винаги да те използва и дои ...

Върни се в “Свободна зона”