Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

УжасТ

Мнениеот Drunken_Master » 27 дек 2021 21:11

pomiqrat написа:Не знаеш кои са Раковски и Достоевски, но важно да пускаш опорките на бабикян :Д

Когато написах "въпросителен" имах предвид, че не знам Раковски да е бил русофоб... Ама както винаги, при теб трябва да има допълнителни разяснения... :ДДДДДДД
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: УжасТ

Мнениеот pomiqrat » 27 дек 2021 21:15

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:Не знаеш кои са Раковски и Достоевски, но важно да пускаш опорките на бабикян :Д

Когато написах "въпросителен" имах предвид, че не знам Раковски да е бил русофоб... Ама както винаги, при теб трябва да има допълнителни разяснения... :ДДДДДДД

Представям си какво си мисли, че мисли авторът и пиша какво си мисля, че мисли, за да изглеждам интелигентно пред себе си. Пропуснал си какво е писал Раковски за Русия. Не думай ;(
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот pomiqrat » 27 дек 2021 21:23

Thsmith написа:https://www.youtube.com/watch?v=fgm14D1jHUw

Като постна пица се сетих за пицагейт. Така и не разбрах колко е истина и колко не е, но видеата с Байдън и момиченцата ме карат по-скоро да вярвам, че е истина, както и един американски водещ на забавно предаване беше отделил цяло предаване да осмива случая и колко са тъпи хората, които вярват, че елита е бъкан с педофили. Свещениците потулват педосфилските си изпълнения, че хора с власт във Вашингтон ли няма да го направят.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 27 дек 2021 21:28

Емерсон, Левски последно срещу Русия ли е писал или... ? Че не разбрах ?
Иначе онзи ден казаха, че Ботев не бил комунист, всъщност "Символ верую" го писал някакъв от КГБ...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 дек 2021 21:32

Атакуваме рашата и я изчезваме, бием си по 3 боцки и 2 бустера на екс за победата и изчезват всички световни проблеми.
Доле-горе обобщих ли картинката?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 дек 2021 21:38

fcb_bg написа:Атакуваме рашата и я изчезваме, бием си по 3 боцки и 2 бустера на екс за победата и изчезват всички световни проблеми.
Доле-горе обобщих ли картинката?

Те и руснаците се боцкат. Даже са я обявили за задължителна. То и да унищожиш САЩ пак не е добре. Американското някак е по-добро от руското. Като унищожиш двете идва още по-голямата мъка с Китай. А пък като унищожиш Китай ще трябва да се къпиш у Дунава, Искър и Марица. Ако заличим и тях се връщаме в 15 век и шериат. Кофти бъдеще без някои от големите играчи.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

681-1989

Мнениеот Drunken_Master » 27 дек 2021 21:57

Емерсон, кво стана, бе, мен ? Отговори ми на въпроса...
Изображение

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 27 дек 2021 22:02

сервитьорче, с тебе приключих и изобщо не се опитвай да ме цитираш. Отсега нататък ще пускам документи, който разбрал...разбрал. За чугунените кратуни е ясно, че Земята още ще е плоска и ще викат като шопите - Те такова животно нема, ако някой не ги изведе в Космоса за да се уверят каква е.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

681-1989

Мнениеот Drunken_Master » 27 дек 2021 22:06

emerson1leao написа:сервитьорче, с тебе приключих и изобщо не се опитвай да ме цитираш. Отсега нататък ще пускам документи, който разбрал...разбрал. За чугунените кратуни е ясно, че Земята още ще е плоска и ще викат като шопите - Те такова животно нема, ако някой не ги изведе в Космоса за да се уверят каква е.

Че ти кога си започвал нещо, че и да "приключваш" ? Зададох ти 2 конкретни въпроса на които не пожела да отговориш... Много удобно ми се струва това, че "приключваш". Един вид бягаш от въпроса и се правиш на ударен... Както кажеш, трудно бих те възприел на сериозно, обаче...
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 дек 2021 22:06

- Ако можеше да вечеряте/говорите с 3 исторически личности, кои щяха да са те?
- Ако можеше да промените 3 момента от историята, кои щяха да са те?
- Кое за вас е най-значимото изобретение в последните 250 години?
- Коя е най-значимата личност в последните 150 години? А в последните 50?
- Коя е любимата ви книга?

Любопитно ми е да чуя отговорите на спорещите : )))
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”