Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Thsmith » 24 дек 2021 22:23

Ами не ги знам тези химери какво и къде са търсили. Ако става дума за САЩ, бяха във Виетнам по покана на Виетнамското правителство и принципно Никсън постигна каквото иска и раздели страната подобно на Корея за огледало пред света каква ще е разликата между двете. Просто около суматохата с падането му от власт, Джери не защити постигнатото от Никсън споразумение и се изтегли точно като Слипи Крипи и това доведе до падането на страната.

---
Вероятно щяхме да живеем в много по хубав и цивилизован свят. Е може би нещо друго щеше да падне над Дрезден вместо в Япония, но може пък да не се беше стигнало изобщо до там и всички да живеем много по-добре. Можеше Монархията ни да е жива и ние да сме най-влиятелната държава в региона.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 26 дек 2021 15:20

Смит, знаеш ли кой е този човек (на портрета) ? За разлика от нас, братята сърби се оказаха по-далновидни и вместо да разчитат на Кобурги и Батенберг, те избраха свой човек... И не сгрешиха ! Наскоро гледах филм за Караджорджевич и съм изумен от качествата на този велик човек. Да, спукваме от бой сърбите и в Първата, и във Втората световна война, но на кого му пука ? Важното е кой печели войните... Случката с чорапите и майката по време на Първата световна война е всеизвестна.
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 дек 2021 18:10

Не знаех, че в България има князе по това време, които могат да заемат престола. И руското ходатайстване за Батенберг.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 26 дек 2021 18:57

pomiqrat написа:Не знаех, че в България има князе по това време, които могат да заемат престола. И руското ходатайстване за Батенберг.

Пич, за 150-ти път ти казвам, спри да се излагаш...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 дек 2021 19:33

На никого не му пука за смешните ти мнения, които всъщност са все въпроси с елементарен отговор.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!?

Мнениеот Drunken_Master » 26 дек 2021 20:39

pomiqrat написа:На никого не му пука за смешните ти мнения, които всъщност са все въпроси с елементарен отговор.

Ами явно на теб много ти пука, понеже не спираш да ми отговаряш, ръсейки тъпизъм след тъпизъм...
Пак ще те питам, мазохист ли си ? В смисъл, постоянно си правя та*аци с теб и се връщаш постоянно за още ? Направо е жалка картинка... По едно време чак ме заплашваше на лични, все едно наистина ще ме биеш... :ДДД
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 дек 2021 21:35

Страшно дълбоко личностно разстройство. Повечето ти постове са как си осмял някого. Осмения си все ти. Такава неувереност не съм срещал в никого. Да не говорим за въображаемия ти свят, в който съм написал не знам си кво си и все не получавам доказателства за твърденията, които плещиш за Тайсън, Хитлер и т.н. Сега и заплашване на лично. Да не се напикаваш?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 26 дек 2021 21:52

pomiqrat написа:Сега и заплашване на лично. Да не се напикаваш?

Абсолютно. Ама то не е само и с лична саморазправа (която естествено няма как да се случи), искаше и да ме съдиш за нанесени обиди... :ДДДДДДДДДДДД 5000 лв била глобата, някакви си такива...

:ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД
pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:
THE G.A.M.E написа:Мразя да се повтарям - Никъде не съм писал, че 5 000 въстаника ще бутнат Османската империя.
Това което казвам е, че така или иначе тази прогнила империя се разпадна.
Тоест, и без Русия, щяхме да възстановим Държавността си.

Ама дай ми някакви факти, бе пич ? Стига си писал тъпотиите на ония наркоман Помияра...
Как стигна до този извод ? И т.н. ? Факти ми дай, стига ми писа някакви алабализми...

Да вземеш да си мериш приказките, че да не олекнеш с 5 хил.

Ай, да не ми казваш, какво да правя, а ?

Искаш да ми ставаш спонсор ли Дидко?
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 дек 2021 21:57

Както Батемберг, така и Фердинанд са одобрени от Русия.
В онези години аристократичните фамилии в Европа са навързани като свински черва.
И Батемберг и Фердинад, са рода с руската управляваща фамилия.

Проблемите идват когато 2-мата се вживяват в образа на Симеон "Велики" и Калоян, тоест, гледат българските интереси, а не руските.
Което не е толкова НЕлогично.
След "Руско-турската" ( по правилно - Руско-османската, турците по онова време все още не са главният етнос в Османската империя ) ... От 1877-1878 г. всяко про-българско действие на България, се приема на нож от Русия.
Както пише граф Игнатиев до Императора си ...
"Силна и независима България, всякога ще е проблем за Вашата Корона".

Тези слова казват всичко.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: !

Мнениеот pomiqrat » 26 дек 2021 22:00

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:Сега и заплашване на лично. Да не се напикаваш?

Абсолютно. Ама то не е само и с лична саморазправа (която естествено няма как да се случи), искаше и да ме съдиш за нанесени обиди... :ДДДДДДДДДДДД 5000 лв била глобата, някакви си такива...

:ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД
pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:
THE G.A.M.E написа:Мразя да се повтарям - Никъде не съм писал, че 5 000 въстаника ще бутнат Османската империя.
Това което казвам е, че така или иначе тази прогнила империя се разпадна.
Тоест, и без Русия, щяхме да възстановим Държавността си.

Ама дай ми някакви факти, бе пич ? Стига си писал тъпотиите на ония наркоман Помияра...
Как стигна до този извод ? И т.н. ? Факти ми дай, стига ми писа някакви алабализми...

Да вземеш да си мериш приказките, че да не олекнеш с 5 хил.

Ай, да не ми казваш, какво да правя, а ?

Искаш да ми ставаш спонсор ли Дидко?

Аз съм наркоман ли?

Върни се в “Свободна зона”