fcb_bg написа:Thsmith написа:Не заради СП, а заради това, че Украйна имаше глупостта да им повярва и да се откаже от ядрените си оръжия.
Ако не се беше вързала на този номер, нямаше да има нито терористи в източната част, нито зелени човечета в Крим и всичко щеше да е мирно и тихо.fcb_bg написа:Сирия може да бъде заобиколена, няма да струва кой знае колко. Кениеца викаш бил загрижен за енергийната сигурност на друг континент? Гледай хубаво за непознати субстанции като ти сервират манджите в ресторантите.
Къде точно съм казал, че Кениеца е "загрижен" за каквото и да е?
И "манджи" аз не ям.
Оф, това за ЯО в Украйна колко ще го дъвчем? Никой от страните по меморандума нямаше интерес то да остава там. Доказателството за това е най-малкото продаденият самолетоносач на Китай. "Цар на войната" не е голяма художествена измислица.
Хайде кажи сега и че национализацията на Мотор Сич е тяхно собствено желание и действие.
Льо манджоа кипроа цена €45 порцията по-добре ли звучи от манджа?
Е кво значи да го дъвчем? Това си е така.
--
Не, няма да звучи по-добре. И аз буквално не си падам по "манджи" или това, което разбирам от думата. Предпочитам стек в чиния, без глупости около стека : ) И определено не "Льо", много сурово готвят за моя вкус.