Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
CSKA 78 написа:И аз не съм от четящите комикси
Никой не желае да ти гледа снимките. Иначе ако толкова държиш, сложи една твоя снимка на мястото на Арни и готово.CSKA 78 написа:Смити, бих ти сложил някоя снимка на клоун, ама не ми се занимава! А и ти не си заслужаваш усилието!![]()
Deutsche Bank: Ускорената инфлация в еврозоната е с по-дълготраен характер
Ръководителят на германския кредитор призовава ЕЦБ да преразгледа своята извънредна пандемична парична политика
Сегашното ускорение на инфлацията в еврозоната вероятно ще се окаже по-дълготрайно явление, заяви главеният изпълнителен директор на Deutsche Bank AG Кристиан Зевинг, добавяйки своето виждане към увеличаващата се група от финансови експерти и политици, призоваващи централните банки да реагират на ситуацията.
...
...
...
https://www.investor.bg/evropa/334/a/de ... er-337529/
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта