Real написа:miro_rz написа:https://youtu.be/j7layyUBQFs
Паце, кво става из щатите бре?
Трудно ми е да го осмисля... Това е истинска улица, не декор? И това са (били са) истински хора? И това не е някакво зомби-риалити? И Сенилният Джо продължава да смята, че най-страшния убиец е грипа?
А аз винаги съм мислел, че "живите мъртви" са измислени... Ужасяващо е!
Такива гледки има по цял свят. Този квартал е един от най-опасните във Филаделфия и е дом на всякакви емигранти предимно от Южна Америка, но има и от Африка и други страни. Там управлява ирландската мафия и положението си е такова от доста време. Подобни гледки може да видиш и в Париж стига да ти стиска да отидеш до там понеже шанса да те оберат е голям и то през деня. Такива квартали тип гета има и в Лондон, а да не говорим пък в Германия и Белгия какво е положението, където цели квартали са нагъчкани с цигани и турци и се виждат и там подобни наркомански гледки.
В Лас Вегас например пък си живеят под земята бездомните в каналите, където трябва да се оттича дъждовната вода. Наркотиците са враг номер едно от години в САЩ и вина за това има Ескобар, а сега мексиканските картели. Самият Рейгън през 80-те години, когато обяви война на наркотиците и в частност Ескобар си каза, че борбата срещу дрогата е все едно да носиш вода със сито.
Тези специално мисля, че са на крек или на по силните както ги наричат кристали или соли за вана. Има толкова силни наркотици, че дългото им ползване и в големи количества започва да ти изгаря кожата, ръце и крака започват да почерняват т.е. тъканите умират. Получават се деформации на крайници, а при счупване зарастването е доста трудно и ако не се вземат мерки се получават изкривявания като на тази в началото на клипа с краката. Тези за безнадеждни случаи, защото са стигнали до силните наркотици след като са използвали по слабите и масовите, но те вече не им влияят. Попаднеш ли в тази зона на силни наркотици с теб е свършено. Не вземеш ли доза след няколко часа цялото тяло започва да те боли и изпитваш адски болки и затова тези ходят като зомбита, защото или ги боли всичко или в момента са в екстаз и не са на този свят. Това приклекнало ходене е защото изпитват болки в корема, ставите, гърба.